CHP'li İBB, ÜSKÜDAR KUŞKONMAZ CAMİİ'nin kimliğini bozuyor!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Atatürk maskesi arkasına sığınıp her türlü şerefsizliği yaptılar Bazılarını Atatürkten soğuttular
Diğeri dinin arkasına sığındı her hırsızlığı yaptı...
Nerdesin başbuğ türkeş nerdesin erbakan hoca nerdesin muhsin yazıcıoğlu...

Tamam birbirilerine saygıları yok bari şu tarihi eserlere saygıları olsun, sırfcami diye mi yapıldı bilmiyorum ama yanlış bir hareket kesinlikle hemen engellenmeli yoksa aynısını Ayasofya Camii'ne de yapacaklar :(

Tamam birbirilerine saygıları yok bari şu tarihi eserlere saygıları olsun, sırfcami diye mi yapıldı bilmiyorum ama yanlış bir hareket kesinlikle hemen engellenmeli yoksa aynısını Ayasofya Camii'ne de yapacaklar :(
Kanka camii' nin içine beton dökülmedi zaten durumu kötüydü de harbiden beton dökülmemeli aslında taşlarla falan bir şeyler yapılsa güzel olur.

Atatürk maskesi arkasına sığınıp her türlü şerefsizliği yaptılar Bazılarını Atatürkten soğuttular
Diğeri dinin arkasına sığındı her hırsızlığı yaptı...
Nerdesin başbuğ türkeş nerdesin erbakan hoca nerdesin muhsin yazıcıoğlu...
Musin yazıcıoğl'nu indiren emin ol istemediği herkesi indirir

Counter gank attım.
Ne yalan söyliyim; şu mesaj bildirim korkuttu :
Mehmet Yılmaz bir mesajını alıntıladı.
Aha ban geldi dedim. Anlık bir şeydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka camii' nin içine beton dökülmedi zaten durumu kötüydü de harbiden beton dökülmemeli aslında taşlarla falan bir şeyler yapılsa güzel olur.
Restorasyon yapılsa iyi. Caminin özelliği denize bitişik olması. Bu özellik gidiyor.

Ne yalan söyliyim; şu mesaj bildirim korkuttu :
Mehmet Yılmaz bir mesajını alıntıladı.
Aha ban geldi dedim. Anlık bir şeydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Restorasyon yapılsa iyi. Caminin özelliği denize bitişik olması. Bu özellik gidiyor.
Bence de böyle yapılması büyük hata.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC