Çözüldü✓ Chrome da ublock origin sona erdi, yerine ne kullanabilirim...

teşekkür ederim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim...
a close up of a cat 's face with a paw on its head

Ublock origin Lite kullanabilirsin.
Tarayıcı Değiştirip Düz Kullanmak Varken Neden Lite Kullansınki :)

a close up of a cat 's face with a paw on its head's face with a paw on its head

Tarayıcı Değiştirip Düz Kullanmak Varken Neden Lite Kullansınki :)
Lite hiçbir işe yaramıyor zaten
Edge bana kalırsa Chrome dan daha gelişmiş bir tarayıcı
Basit bir kullanıcıysanız zaten gelişmiş özellikleri sizi pek alakadar etmez
Ama az buçuk anlıyorsanız ayarlar paneline girince ne demek istediğimi görürsünüz

Lite hiçbir işe yaramıyor zaten
Edge bana kalırsa Chrome dan daha gelişmiş bir tarayıcı
Basit bir kullanıcıysanız zaten gelişmiş özellikleri sizi pek alakadar etmez
Ama az buçuk anlıyorsanız ayarlar paneline girince ne demek istediğimi görürsünüz
Ben Edgenin Chrome Taban Kullandığını Öğrendim Andan Beri Edge Kullanıyorum Gram Sıkıntı Yok Ve Gelişmiş Özellikler Sunuyor .

lite verisiyonunu kullanıyorum bravede yetiyor

Ben Edgenin Chrome Taban Kullandığını Öğrendim Andan Beri Edge Kullanıyorum Gram Sıkıntı Yok Ve Gelişmiş Özellikler Sunuyor .
Chrome taban değil hocam Chromium taban. Mevcut bir sistem var herkesin kullanımına açık. En başta Chrome bu sistemi kullanıyordu Microsoft da eski düzen Edge tarayıcısını komple silip Chromium tabanlı yaparak yeniledi. Son zamanlarda Chrome artık kusturma noktasına geldi. Kullanıcı kaybetmemek için her şeyi kısıtlar oldu. Umarım Google un her konuda sağlam alternatifleri çıkar da gelecekte yok olurlar. Uzaktan bağlantı yapıcaz sadece Chrome da kullanabilirsin diyor. Şaka gibi.

Tam olarak değil hocam. Chromium açık kaynaklı geliştirilen bir yapı. Topluluk ve yüksek çoğunlukla Google'ın katkılarıyla geliştirildi. Yeterli seviyede bilgin varsa bu açık kaynaklı yapıyı kullanarak sende Scofield diye tarayıcı yapabilirsin mesela :D

Tam olarak değil hocam. Chromium açık kaynaklı geliştirilen bir yapı. Topluluk ve yüksek çoğunlukla Google'ın katkılarıyla geliştirildi. Yeterli seviyede bilgin varsa bu açık kaynaklı yapıyı kullanarak sende Scofield diye tarayıcı yapabilirsin mesela :D
two green frogs are standing next to each other and one is pointing at the back of the other frog .

Geri