Neler Yeni

Chrome uzantıları hakkında.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Yok hocam buda doğru anti-malware fakat adwcleaner ı indirmemissiniz ama iyiki indirmisşiniz Malwarebytes i bak kaçtane zararlı yazilim buldu 😀
onuda indirip tarattım 1 tanede o buldu şimdi uzantıları ekleyip yeniden taratmami yapayım?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
onuda indirip tarattım 1 tanede o buldu şimdi uzantıları ekleyip yeniden taratmami yapayım?
Sen bilirsin ama şüphelendigin uzantiyi ekleme derim belli olmaz ne olacağı

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
uzantıyi kaldırdım son kez taratıp siliyorum o halde tüm uygulamaları en iyisi bu galiba .Peki siz uzantı kullaniyormusunuz?
Benim tarayıcım Microsoft Edge olduğu için virüs endişem yok. Eklenti olaraksa uBlock Origin var sadece bende RAM ve işlemci tüketimi az ve güvenlik olarak iyi virüslü siteye falan sokmuyor seni.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Benim tarayıcım Microsoft Edge olduğu için virüs endişem yok. Eklenti olaraksa uBlock Origin var sadece bende RAM ve işlemci tüketimi az ve güvenlik olarak iyi virüslü siteye falan sokmuyor seni.
Ben opera kullaniyorum
Microsoft edge bendede var kullanmak dahami mantıklı ? ne gibi farklılıklar oluyor uzantilar virüs bulastiramiyormu Microsoft edge de ? Eğer öyleyse bende kullanayım sıkıntı olmaz alışırim

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Microsoft edge bendede var kullanmak dahami mantıklı ? ne gibi farklılıklar oluyor uzantilar virüs bulastiramiyormu Microsoft edge de ?
Microsoft Edge Windows SmartScreen teknolojisi tabanlı bir tarayıcı SmartScreen teknolojisi sizi zararlı sitelerden korur ayrıca Microsoft Edge'de bir siteye girerken veya bir şey indirirken virüs taraması yapılıyor.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Microsoft Edge Windows SmartScreen teknolojisi tabanlı bir tarayıcı SmartScreen teknolojisi sizi zararlı sitelerden korur ayrıca Microsoft Edge'de bir siteye girerken veya bir şey indirirken virüs taraması yapılıyor.
uzantılardada güvenlik sağlıyor yani doğrumuyum ? o halde siliyorum chrome u ?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Silebilirsin uzantılarda'da güvenlik sağlıyor hatta uzantı indirirken virüs taraması yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta ek olarak şunu söyliyeyim Microsoft Edge ayarlarından donanım hızlandırma seçeneğini kapatabilirsin eğer kapatırsan tarayıcın daha hızlı çalışır.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Silebilirsin uzantılarda'da güvenlik sağlıyor hatta uzantı indirirken virüs taraması yapıyor.
tamam peki son sorum neden bir şey aratınca yandex üzerinden gösteriyor?

Hatta ek olarak şunu söyliyeyim Microsoft Edge ayarlarından donanım hızlandırma seçeneğini kapatabilirsin eğer kapatırsan tarayıcın daha hızlı çalışır.
kapatırsam güvenlik açığı falan olmaz değilmi?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Ayarlardan gizlilik ve hizmetler bölümüne gelip adres çubuğuna tıkla oradan arama motorunu değiştir. Edge de varsayılan olarak Yandex geliyor ama değiştirebilirsin dediğim yöntemle.

kapatırsam güvenlik açığı falan olmaz değilmi?
Güvenlikle ilgili bir şey değil ki. :D

Tarayıcı hızını düşürebiliyor donanım hızlandırma. :)

Top Bottom