Chrome uzantıları hakkında.

onuda indirip tarattım 1 tanede o buldu şimdi uzantıları ekleyip yeniden taratmami yapayım?
Sen bilirsin ama şüphelendigin uzantiyi ekleme derim belli olmaz ne olacağı

uzantıyi kaldırdım son kez taratıp siliyorum o halde tüm uygulamaları en iyisi bu galiba .Peki siz uzantı kullaniyormusunuz?
Benim tarayıcım Microsoft Edge olduğu için virüs endişem yok. Eklenti olaraksa uBlock Origin var sadece bende RAM ve işlemci tüketimi az ve güvenlik olarak iyi virüslü siteye falan sokmuyor seni.

Benim tarayıcım Microsoft Edge olduğu için virüs endişem yok. Eklenti olaraksa uBlock Origin var sadece bende RAM ve işlemci tüketimi az ve güvenlik olarak iyi virüslü siteye falan sokmuyor seni.
Ben opera kullaniyorum
Microsoft edge bendede var kullanmak dahami mantıklı ? ne gibi farklılıklar oluyor uzantilar virüs bulastiramiyormu Microsoft edge de ? Eğer öyleyse bende kullanayım sıkıntı olmaz alışırim

Microsoft edge bendede var kullanmak dahami mantıklı ? ne gibi farklılıklar oluyor uzantilar virüs bulastiramiyormu Microsoft edge de ?
Microsoft Edge Windows SmartScreen teknolojisi tabanlı bir tarayıcı SmartScreen teknolojisi sizi zararlı sitelerden korur ayrıca Microsoft Edge'de bir siteye girerken veya bir şey indirirken virüs taraması yapılıyor.

Microsoft Edge Windows SmartScreen teknolojisi tabanlı bir tarayıcı SmartScreen teknolojisi sizi zararlı sitelerden korur ayrıca Microsoft Edge'de bir siteye girerken veya bir şey indirirken virüs taraması yapılıyor.
uzantılardada güvenlik sağlıyor yani doğrumuyum ? o halde siliyorum chrome u ?

Silebilirsin uzantılarda'da güvenlik sağlıyor hatta uzantı indirirken virüs taraması yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta ek olarak şunu söyliyeyim Microsoft Edge ayarlarından donanım hızlandırma seçeneğini kapatabilirsin eğer kapatırsan tarayıcın daha hızlı çalışır.

Silebilirsin uzantılarda'da güvenlik sağlıyor hatta uzantı indirirken virüs taraması yapıyor.
tamam peki son sorum neden bir şey aratınca yandex üzerinden gösteriyor?

Hatta ek olarak şunu söyliyeyim Microsoft Edge ayarlarından donanım hızlandırma seçeneğini kapatabilirsin eğer kapatırsan tarayıcın daha hızlı çalışır.
kapatırsam güvenlik açığı falan olmaz değilmi?

Ayarlardan gizlilik ve hizmetler bölümüne gelip adres çubuğuna tıkla oradan arama motorunu değiştir. Edge de varsayılan olarak Yandex geliyor ama değiştirebilirsin dediğim yöntemle.

kapatırsam güvenlik açığı falan olmaz değilmi?
Güvenlikle ilgili bir şey değil ki. :D

Tarayıcı hızını düşürebiliyor donanım hızlandırma. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,993
Üyeler
190,842
Son üye
OBURX
Geri