Neler Yeni

Cicibebe kilo aldırır mı?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,598
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Kahvaltı öğününün yerine koyacağım çünkü genelde kahvaltı yapmıyorum. Kahve içiyorum sadece.
Kahvaltı en önemli besin olduğu için atlaman kesinlikle doğru olmaz 3 öğün kesinlikle düzgün beslen araya da bişeyler sokarsın

Myst3ry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Can
Fastfooda pahalı dediğin için yazıyorum öneri değildir. Bimde lezita 300 gr piliç nugget 15küsür tl, bgrill tavuk döner 18tl. Tavada ısıtırsın. Yanına ister hamburger ekmeği istersen lavaş al. Dışarıdan fast food söylemekten daha uyguna gelir. Zaten öğün başı 20tlden ucuz ne kaldı ki. Çorba ekmek, makarna vb. ancak.

CemSultan01

80+ Bronze
Kilo almak istiyorum ama kahvaltı yapmayı sevmeyen birisiyim. Bu yüzden sabahları cicibebeyi sütle blendırlayıp kafaya dikmeyi düşünüyorum her ne kadar tadını sevmesem de.
Değerleri sanırım resimdeki gibiymiş. Kilo almama yardımcı olur mu cicibebe? Biraz fazla yağ içeriyor gibi ama.

Alıntıyı görüntüle
aldırır.
ama shkae yaparken kullansan çok daha iyi olur.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Kilo almak istiyorum ama kahvaltı yapmayı sevmeyen birisiyim. Bu yüzden sabahları cicibebeyi sütle blendırlayıp kafaya dikmeyi düşünüyorum her ne kadar tadını sevmesem de.
Değerleri sanırım resimdeki gibiymiş. Kilo almama yardımcı olur mu cicibebe? Biraz fazla yağ içeriyor gibi ama.

Alıntıyı görüntüle
Kilo aldırır ama ben cici bebe yedim kilo alacağım beklentisine girme. Kilo almanın basit bir matematiği var. Gün boyunca yediklerinin hepsinin kalorisi hesaplıyorsun ayrıca günlük alman gereken kaloriyi de hesaplıyorsun ve bunun üstüne 300-500 koymaya çalışıyorsun.

Örnek: Günlük alman gereken kalori 2000, sen 2500 kalori alacaksın günlük ki kilo alabilesin. Çok fazla çıkma bunun üstüne yağlanma oranın yükselir. Günlük kalorinde kalırsan ne kilo alırsın ne kilo verirsin, altına düşersen kilo verirsin. Tabii bu hemen olacak bir şey değil 1 kilo 7400 kaloriye eşit gerisini sen hesapla işte.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Tadını nasıl sevmezsin ben çok seviyorum sütle karıştırıyorum sıcak sütle cici bebeğide içine kırıyorum @cici üstüne alınma. Çok tatlı oluyor 🥰

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,460
Üyeler
164,675
Son üye
neciiooww
Top Bottom