"Ciddi ilişki mutluluğu"

anlatacak arkadaşım yok size anlatayım.
arkadaşlar bir hanımefendi var çok tatlı. Sanırım bir aydır falan görüşüyoruz, şuan bayağı güzel sevmeye başladık birbirimizi cidden güzel davranıyor bana çok tatlı bulmaya başladım bu kızı. İyi şeyler fazla anlatılmaz ama ne bileyim mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Çok kaptırma kendini, biliyorum senden asılı bir şey değil, ister-istemez kaptırıyosun kendini, kızın yanında kendini çok kasma.
Benimde kızla aram iyiydi, kız bir anda benden soğumaya başladı, şuan taş çatlasın günde 2-3 kere konuşuyoruz, oda bir şey sormak için, bir yalnışım da olmadı :/
Yavaş-yavaş unutmaya çalışıyorum, hadi hayırlısı, tavsiyem kendini çokta yakın hissetme kıza.
Post automatically merged:

Mutluluğun daim olsun.
Bende onun yanındayken aynı şekildim kalbim hızlı atar , mutlu , çocuk gibiydim ama olmadı benim ki.
Yalnız değilsin :/

Konuyu hortlatmak istedim, birbirimize fena halde aşık olduk. Normalde pek şiir seven bir insan değilimdir, Kıza şiirler yazıyorum, elini tuttuğumda içim o kadar büyük heyecan doluyor ki. Bu gün tekrar buluştuk ve saatlerce kalbim hiç yavaşlamadı onu cidden çok seviyorum...
Allah daim etsin mutluluğunuzu

Şöyle bir tavsiyem var çok değer verdiğini gösterme bence ama sen bilirsin yinede

Konuyu hortlatmak istedim, birbirimize fena halde aşık olduk. Normalde pek şiir seven bir insan değilimdir, Kıza şiirler yazıyorum, elini tuttuğumda içim o kadar büyük heyecan doluyor ki. Bu gün tekrar buluştuk ve saatlerce kalbim hiç yavaşlamadı onu cidden çok seviyorum...
Hocam umarım ilişkiniz uzun soluklu olur bu kadar seviyorsanız ayrılınca hayatınız gerçekten çok acı olur

Haziran da 19 u dolduracam daha sevgilim olmadı kızlarla konuşurum aram filan iyi olur ama hep normal arkadaşım olarak kalıyorlar tip yine fena degil de boydan kaybediyorum sanırım 😀
Kişilik olarak etkilediğinde gerçek aşk hissediliyor...

Hocam umarım ilişkiniz uzun soluklu olur bu kadar seviyorsanız ayrılınca hayatınız gerçekten çok acı olur
Umarım ayrılık yolu gözükmez çok mutlu gidiyoruz her sorunumuzu konuş çözüyoruz :shy::kizginpeepo:

Çok kaptırma kendini, biliyorum senden asılı bir şey değil, ister-istemez kaptırıyosun kendini, kızın yanında kendini çok kasma.
Benimde kızla aram iyiydi, kız bir anda benden soğumaya başladı, şuan taş çatlasın günde 2-3 kere konuşuyoruz, oda bir şey sormak için, bir yalnışım da olmadı :/
Yavaş-yavaş unutmaya çalışıyorum, hadi hayırlısı, tavsiyem kendini çokta yakın hissetme kıza.

Yalnız değilsin :/

Allah daim etsin mutluluğunuzu
umarım aranız düzelir :(

Tebrikler ve nice mutluluklar dilerim.

Kişilik olarak etkilediğinde gerçek aşk hissediliyor...

Umarım ayrılık yolu gözükmez çok mutlu gidiyoruz her sorunumuzu konuş çözüyoruz :shy::kizginpeepo:

umarım aranız düzelir :(
Ben umudu kestim ya, kız mız boş diyerek kendimi avutuyorum, asosyal hayata devamkeeeeee

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye
EmpozE
Geri