Cift ekran karti birleştirme

Emre3801

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
5
Rx 6700xt kartim var ve bilgisayarda 6700xt driveri kurulu sistemi yükseltiyorum 9060 xt alacağım bu iki ekran kartini ben birlestirip kullanabilir miyim hadi birsekilde yaptik diyelim 9060xt driverini da bilgisayara kurabilirimiyim

Rx 6700xt kartim var ve bilgisayarda 6700xt driveri kurulu sistemi yükseltiyorum 9060 xt alacağım bu iki ekran kartini ben birlestirip kullanabilir miyim hadi birsekilde yaptik diyelim 9060xt driverini da bilgisayara kurabilirimiyim
X

Anakartın falan da destekliyorsa yaparsın ama ikisini aynı anda kullanma diye bi şey yok yani o programın/oyunun hangi ekran kartını kullanıcağını seçmen lazım
hayır olmuyor sli sadece aynı kartlarda oluyor loseless scaling de pek işe yaramıyor bence

Anakartın falan da destekliyorsa yaparsın ama ikisini aynı anda kullanma diye bi şey yok yani o programın/oyunun hangi ekran kartını kullanıcağını seçmen lazım
Anakart destekliyor atx anakartim var bir ara birlestirme falan görmüştüm o yüzden belki yapabilirim diye bi konu acayim dedim

onun yerine 6700xt sat 9070xt al

onun yerine 6700xt sat 9070xt al
6700xt yi kardesime birakicam ona alana kadar ben boyle bir şey olurmu diye denemek istiyordum satamam yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl sadece aynı kartlarda oluyor hocam mesela rtx5060+rtx5060 mı yapması lazım
Lossining de oyle birsey var evet ama videosa 7800xtye adam 6500xt ekliyordu cok birsey fark etmedi adaba 6500xt gucsuz bir kart oldugu icin mi bilemiyorum

İkisi de takılabilir ama aynı anda bir oyunu yürütemezler lossless scaling ile sahte kare oluşturmak için kullanıyorlar 2. Ekran kartını ama çok efektif değil

6700xt yi kardesime birakicam ona alana kadar ben boyle bir şey olurmu diye denemek istiyordum satamam yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lossining de oyle birsey var evet ama videosa 7800xtye adam 6500xt ekliyordu cok birsey fark etmedi adaba 6500xt gucsuz bir kart oldugu icin mi bilemiyorum
Kullanmanda bir engel yok ama ikisini tek bir oyunu çalıştırması için birlikte kullanamazsın, verim almak için farklı işler yaptırman gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,263
Üyeler
186,863
Son üye
heidfisch
Geri