burakbayram
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Burak Bayram
Merhaba arkadaşlar. Rtx 4070 Super, Ryzen 5 7600’lü sistemime ikinci bir ekran kartı takmayı düşünüyorum. Bu ay içerisinde MSI MAG B650 TOMAHAWK anakarta geçmeyi düşünüyorum. Almayı düşündüğüm ikinci ekran kartı 4000 veya 5000 serisinden olacak tam bilmiyorum daha. İkinci ekran kartını Render işleri ile uğraştığım için alıyorum.
Ancak şu an kullandığım PSU 700w ve ikinci ekran kartına yetmeyecektir. Size sorum ikinci ekran kartı için 400w’lık bir PSU alsam ve ekran kartını ona bağlasam bir sıkıntı olur mu? Ayrıca almayı düşündüğüm ana kartta iki tane ekran kartı slotu var ama bu işlerden anlayan arkadaşlar yine de iki ekran kartına uyumlu mu diye kontrol edebilirse çok sevinirim.
Ancak şu an kullandığım PSU 700w ve ikinci ekran kartına yetmeyecektir. Size sorum ikinci ekran kartı için 400w’lık bir PSU alsam ve ekran kartını ona bağlasam bir sıkıntı olur mu? Ayrıca almayı düşündüğüm ana kartta iki tane ekran kartı slotu var ama bu işlerden anlayan arkadaşlar yine de iki ekran kartına uyumlu mu diye kontrol edebilirse çok sevinirim.