Neler Yeni

Cihazlarım kısmındaki 2.cihaz nedir

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eymenarthur
merhaba microsoft hesabımı yonetirken cihazlar kısmında 2 adet cihaz gorunuyor soldaki benim ama sagdeki nedir

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-20 214929.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-20 214929.png
    13.5 KB · Hit: 27
  • Ekran görüntüsü 2025-03-20 215113.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-20 215113.png
    13.7 KB · Hit: 25

Efecan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efecan GÜN
Cihazlardan bahsetmişisn benim hatam

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Tekin Ayber
Masaüstü kodu seninki veya ağdaki herhangibiri ile uyuşmuyorsa başka biri sızmış demektir ama biz kim bilemeyiz, onu sen ancak yakalarsan bilebilirsin, kontrol etmen lazım, windows adı kodu kontrol etmelisin... Emin değilsen kullanım verileri ile microsoft hesabına bi yaz bakalım ne dicekler... Eğer bilgsayarına önceden format attıysan ve arşive bakıyorsan eski windows bilgisayarının adı da olabilir.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstü kodu seninki veya ağdaki herhangibiri ile uyuşmuyorsa başka biri sızmış demektir ama biz kim bilemeyiz, onu sen ancak yakalarsan bilebilirsin, kontrol etmen lazım, windows adı kodu kontrol etmelisin... Emin değilsen kullanım verileri ile microsoft hesabına bi yaz bakalım ne dicekler... Eğer bilgsayarına önceden format attıysan ve arşive bakıyorsan eski windows bilgisayarının adı da olabilir.
nereden kontrol edebilirm windwos adını
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet bu bilgisayarıma windwos 10 dan gectim

Top Bottom