Neler Yeni

Çıkan en berbat Windows!

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Windows 10 olarak anılan HDD ve RAM katili olan hala daha Beta'da olan berbat bir işletim sistemi. Her ay saçma sapan güncellemelerle sistem yavaşlatır. HDD ile çalışamaz bile! 2 GB Ram'li sistemlere şaka gibi kurulu olarak gelir. Aşırı köşeli mide bulandırıcı bir tasarımı vardır. Stabilizasyon olarak Windows 8.1 ve 7 ile kapışamaz bile. 9-10 yaşındaki çocukların işletim sistemi yüksek olanın güçlü olduğunu sanması vardır. aBi bEnDe wİnDowS oN vAr sEnİn bİlgiSaAyAr kÖtÜ 8.1 ne ya "sjsjsjsj". Windows 7 kullanırken sıkılınca sakinleşip o güzelim duvar kağıtlarının geçişini izlerdim Aero temalar,doğa fotoğrafları, o güzelim tasarım, o dinginlik, o mutluluk. Köşeli beton gibi gözüken bu berbat işletim sisteminde ise Başlat tuşuna basıp sinirle açılmasını bekliyorum.! Windows 8.1 de gayet iyi bir işletim sistemiydi. Aero, güzel tasarım ve 7'den aşağı kalır yanı olmayan özellikleri. Cihazım 8.1 ile driver sorunu yaşamazsa 8.1 geçmek istiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler bunlar "BENİM" fikirlerim.
Win 10
XD
(!)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Asıl 8.1 en kötüsü

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Zamanında 8.1 pro kullandım hiç güzel değil

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
win 7 hoş fakat driver desteği falan olsa win 10 kullanırdım fakat onda da arkaplanda isteğin dışı sürekli bir şey yükleniyor internet ağırlaşıyor gereksiz disk kullanımı harbi hep yüksek vs. En iyisi harbi win 7. 😎:alien:

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Windows 10 olarak anılan HDD ve RAM katili olan hala daha Beta'da olan berbat bir işletim sistemi. Her ay saçma sapan güncellemelerle sistem yavaşlatır. HDD ile çalışamaz bile! 2 GB Ram'li sistemlere şaka gibi kurulu olarak gelir. Aşırı köşeli mide bulandırıcı bir tasarımı vardır. Stabilizasyon olarak Windows 8.1 ve 7 ile kapışamaz bile. 9-10 yaşındaki çocukların işletim sistemi yüksek olanın güçlü olduğunu sanması vardır. aBi bEnDe wİnDowS oN vAr sEnİn bİlgiSaAyAr kÖtÜ 8.1 ne ya "sjsjsjsj". Windows 7 kullanırken sıkılınca sakinleşip o güzelim duvar kağıtlarının geçişini izlerdim Aero temalar,doğa fotoğrafları, o güzelim tasarım, o dinginlik, o mutluluk. Köşeli beton gibi gözüken bu berbat işletim sisteminde ise Başlat tuşuna basıp sinirle açılmasını bekliyorum.! Windows 8.1 de gayet iyi bir işletim sistemiydi. Aero, güzel tasarım ve 7'den aşağı kalır yanı olmayan özellikleri. Cihazım 8.1 ile driver sorunu yaşamazsa 8.1 geçmek istiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler bunlar "BENİM" fikirlerim.
Ya 8.1’in arayüzü efsaneydi be, neyini beğenmiyorlar anlamadım.
Yenilikçi ve güzel bir tasarım koymuşlardı, tek sıkıntı insanlar bilgisayarı kapatamıyordu ilk çıktığında.
Arayüz yüzünden kaybetti, değeri bilinmedi.
Şu an için en iyisi Win10.
Tasarımda 8.1.
Nostaljik ama güzel XP, 7 Ultimate.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Windows 98'den beri bilgisayar kullanırım, Windows 8 kadar kötüsünü görmedim.
Windows 10'un RAM ve SSD dayatması hoş değil ama belirli standartları karşılayan bilgisayarlarda gayet iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
spectra ghost diye bir adamın yaptığı modlu windows 10 kullanıyorum bildirimlerden tutun windows defender a kadar arındırılmış halini kullanıyorum isteğe bağlı bildirimler ve windows defender kurulabiliyor windows update i sonsuza dek kapatabiliyorsunuz ve ram çok tüketmiyor diskimin içinde valorant minecraft ve sadece windows var driverleri yüklemedim çünkü gerek yoktu direk bana yüklenmiş gibi geldi denetim masası yok amd nin ama çokda kullandığım bir şey değildi zaten modlu windows 10 a geçmenizi öneririm indirmek için tıkla

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
spectra ghost diye bir adamın yaptığı modlu windows 10 kullanıyorum bildirimlerden tutun windows defender a kadar arındırılmış halini kullanıyorum isteğe bağlı bildirimler ve windows defender kurulabiliyor windows update i sonsuza dek kapatabiliyorsunuz ve ram çok tüketmiyor diskimin içinde valorant minecraft ve sadece windows var driverleri yüklemedim çünkü gerek yoktu direk bana yüklenmiş gibi geldi denetim masası yok amd nin ama çokda kullandığım bir şey değildi zaten modlu windows 10 a geçmenizi öneririm indirmek için tıkla
Bunu bir yere not edeyim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
8.1 gibisi var mı beeee?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Böyle windows lar kullanılmasın önermiyorum
Yakında ntlite adlı program rehberi yapmayı düşünüyorum ordan herkes kendi windowsunu yapmayı göstericem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8.1 gibisi var mı beeee?
Build 9600 adamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,340
Üyeler
164,479
Son üye
Naknak1967