Çıkan en berbat Windows!

Böyle windows lar kullanılmasın önermiyorum
Yakında ntlite adlı program rehberi yapmayı düşünüyorum ordan herkes kendi windowsunu yapmayı göstericem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Build 9600 adamdır
evet, asıl soru Microssoft neden 8.1 diye bir şey çıkardı adında menet yok

evet, asıl soru Microssoft neden 8.1 diye bir şey çıkardı adında menet yok
Windows 8 çıktığı zaman ilk sürümlerini yükle beni anlarsin çok kötü ide rezalet... microsoft windows 8.1 i çıkardı müthiş bir isletim sistemi olarak kalıcak

Windows 8 çıktığı zaman ilk sürümlerini yükle beni anlarsin çok kötü ide rezalet... microsoft windows 8.1 i çıkardı müthiş bir isletim sistemi olarak kalıcak
yok biliyorum onu hani şey bakımından diyorum bunları çıkartacağına keşke direk 10 çıksaydı cidden arkadaşım 8.1 kullanırdı nefret ederdim.

yok biliyorum onu hani şey bakımından diyorum bunları çıkartacağına keşke direk 10 çıksaydı cidden arkadaşım 8.1 kullanırdı nefret ederdim.
8.1 alışmanız lazim

Arka planda bir ton uygulama çalıştırıyorsunuz, zararlı öğeleri bilgisayarınıza enjekte ediyorsunuz. AntiSpy yazılımı kullanmıyorsunuz. Tabii ki RAM'i, diski sömürür.

Çok istiyorsanız Windows 7 kurun, güvenlik zafiyetleri, ve uyumsuzluk sorunları ile boğuşun.
Çok dert ediyorsanız kurun Ubuntu, bakın keyfinize.

En iyisi windows 10 daha kullanışlı bence kullanımı rahat ve şık

Böyle windows lar kullanılmasın önermiyorum
Yakında ntlite adlı program rehberi yapmayı düşünüyorum ordan herkes kendi windowsunu yapmayı göstericem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Build 9600 adamdır
arkadaşım kullanıyor birçok kredi kartı falan baya alışveriş yaptı bir şey olmadı dahada olacağını sanmam 1 yıl oldu sanırım ama kendi windowsumuzu modlama ile ilgili konu açarsan etiketlersen sevinirim genede göz atmak isterim

arkadaşım kullanıyor birçok kredi kartı falan baya alışveriş yaptı bir şey olmadı dahada olacağını sanmam 1 yıl oldu sanırım ama kendi windowsumuzu modlama ile ilgili konu açarsan etiketlersen sevinirim genede göz atmak isterim
Olsun Hocam yakında ntlite ile ilgili büyük bir rehber yapicam;)

Vista felaketi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,602
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri