Neler Yeni

Çıkan en berbat Windows!

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Windows 10 olarak anılan HDD ve RAM katili olan hala daha Beta'da olan berbat bir işletim sistemi. Her ay saçma sapan güncellemelerle sistem yavaşlatır. HDD ile çalışamaz bile! 2 GB Ram'li sistemlere şaka gibi kurulu olarak gelir. Aşırı köşeli mide bulandırıcı bir tasarımı vardır. Stabilizasyon olarak Windows 8.1 ve 7 ile kapışamaz bile. 9-10 yaşındaki çocukların işletim sistemi yüksek olanın güçlü olduğunu sanması vardır. aBi bEnDe wİnDowS oN vAr sEnİn bİlgiSaAyAr kÖtÜ 8.1 ne ya "sjsjsjsj". Windows 7 kullanırken sıkılınca sakinleşip o güzelim duvar kağıtlarının geçişini izlerdim Aero temalar,doğa fotoğrafları, o güzelim tasarım, o dinginlik, o mutluluk. Köşeli beton gibi gözüken bu berbat işletim sisteminde ise Başlat tuşuna basıp sinirle açılmasını bekliyorum.! Windows 8.1 de gayet iyi bir işletim sistemiydi. Aero, güzel tasarım ve 7'den aşağı kalır yanı olmayan özellikleri. Cihazım 8.1 ile driver sorunu yaşamazsa 8.1 geçmek istiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler bunlar "BENİM" fikirlerim.

VitoScaletta

80+ Gold
defender ı falan tümüyle kapattım güncellemeleri de tümüyle kapattım windows 10 güzel windows 7 den de daha hızlı kullanışlı olduğundan eminim windows 8 in tasarımını hiç ama hiç sevmiyorum ama windows 7 oyunlarda ve programlarda stabil olsa windows 7 e geçerim belki

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Windows 10 olarak anılan HDD ve RAM katili olan hala daha Beta'da olan berbat bir işletim sistemi. Her ay saçma sapan güncellemelerle sistem yavaşlatır. HDD ile çalışamaz bile! 2 GB Ram'li sistemlere şaka gibi kurulu olarak gelir. Aşırı köşeli mide bulandırıcı bir tasarımı vardır. Stabilizasyon olarak Windows 8.1 ve 7 ile kapışamaz bile. 9-10 yaşındaki çocukların işletim sistemi yüksek olanın güçlü olduğunu sanması vardır. aBi bEnDe wİnDowS oN vAr sEnİn bİlgiSaAyAr kÖtÜ 8.1 ne ya "sjsjsjsj". Windows 7 kullanırken sıkılınca sakinleşip o güzelim duvar kağıtlarının geçişini izlerdim Aero temalar,doğa fotoğrafları, o güzelim tasarım, o dinginlik, o mutluluk. Köşeli beton gibi gözüken bu berbat işletim sisteminde ise Başlat tuşuna basıp sinirle açılmasını bekliyorum.! Windows 8.1 de gayet iyi bir işletim sistemiydi. Aero, güzel tasarım ve 7'den aşağı kalır yanı olmayan özellikleri. Cihazım 8.1 ile driver sorunu yaşamazsa 8.1 geçmek istiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler bunlar "BENİM" fikirlerim.
ancak ssd ve 4gb üstü ram var ise en iyisi windwos 10
hdd olanlar için 8.1 tavsiye ediliyor

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Windows 10 Pro
Windows 8.1 Pro
Windows 7 Ultime
Bunlar Favorilerim

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
ancak ssd ve 4gb üstü ram var ise en iyisi windwos 10
HDD olanlar için 8.1 tavsiye ediliyor
Hocam bu sistemde sürücü sorunu olur mu?

Intel Celeron N3350
2 GB DDR3L RAM
500GB 5400RPM HDD

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
BENCE en kötü 8.1 en iyi win7. Win 10 kullanıyorum güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç