dolaroldu8tl
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,650
- İsim
- Yiğit Emir Özkan
- İlgilendiği Kategoriler
- Telefon, PC
- rexalwst
- Steam
- yaşıyorum hala
- Discord
- Rexalest#0427
Windows 10 olarak anılan HDD ve RAM katili olan hala daha Beta'da olan berbat bir işletim sistemi. Her ay saçma sapan güncellemelerle sistem yavaşlatır. HDD ile çalışamaz bile! 2 GB Ram'li sistemlere şaka gibi kurulu olarak gelir. Aşırı köşeli mide bulandırıcı bir tasarımı vardır. Stabilizasyon olarak Windows 8.1 ve 7 ile kapışamaz bile. 9-10 yaşındaki çocukların işletim sistemi yüksek olanın güçlü olduğunu sanması vardır. aBi bEnDe wİnDowS oN vAr sEnİn bİlgiSaAyAr kÖtÜ 8.1 ne ya "sjsjsjsj". Windows 7 kullanırken sıkılınca sakinleşip o güzelim duvar kağıtlarının geçişini izlerdim Aero temalar,doğa fotoğrafları, o güzelim tasarım, o dinginlik, o mutluluk. Köşeli beton gibi gözüken bu berbat işletim sisteminde ise Başlat tuşuna basıp sinirle açılmasını bekliyorum.! Windows 8.1 de gayet iyi bir işletim sistemiydi. Aero, güzel tasarım ve 7'den aşağı kalır yanı olmayan özellikleri. Cihazım 8.1 ile driver sorunu yaşamazsa 8.1 geçmek istiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler bunlar "BENİM" fikirlerim.