Ban yersek de bundan olsunBende yazcaktım ban yerim diye korktum
rte anlaşma yapmıştı geçen mesut çeviğin youtube videosunda izlemiştim. daha 2 gün önce ne oldu da ne değişti anlamadım.Bende byd alcaktım zehir ettiler Allah belasını versin topunuzun fiyatı yükseltip vergiyi yükseltip satanlar sizin taaa.................................
Ülke verdiği kararlara banane .... diyip duruyor geçiyorte anlaşma yapmıştı geçen mesut çeviğin youtube videosunda izlemiştim. daha 2 gün önce ne oldu da ne değişti anlamadım.
var hocam bir kaç ay sonra vergi indiriminden faydalanacak bir aksilik çıkmazsabu byd'yi alayım diyordum 1.2m'e falan geleceği söyleniyordu ötv indirimi ile noldu var mı gelişme
ya ben yanlış biliyorum ya forum komple bu aracın 1.2 m civarına geleceğinden habersiz.Ülke verdiği kararlara banane .... diyip duruyor geçiyo
sen byd sitesinde yazan fiyatlara bakıyorsan onlar düzeltilecek diye biliyorumÇok cimri bi yönetim var arkadaşlar ya bu fiyat ne kurban oliyim bakın bazıları katılcaktır bana inanın ülkedeki satıcılar yöneticiler cimri oturuyolar koltuğuna oh gelsin para para derdindeler hiç bişey emek verilmeden yapılamaz !!1
Bakak giray abim bi dakkanı alıyorumsen byd sitesinde yazan fiyatlara bakıyorsan onlar düzeltilecek diye biliyorum
Bilmiyom ama bu ülke onu 1.2m değilde 3m yaparsen byd sitesinde yazan fiyatlara bakıyorsan onlar düzeltilecek diye biliyorum
Bugün byd zam vergi gelceği için 2 mizde üzgünüz yıllardır araba almayı bekliyodum tofaş almak toros almak istemiyorum bakiyemi biriktirdim 800k var umarım 800k satılırsen byd sitesinde yazan fiyatlara bakıyorsan onlar düzeltilecek diye biliyorum
yok yapmaz.Bakak giray abim bi dakkanı alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyom ama bu ülke onu 1.2m değilde 3m yapar