Neler Yeni

🚨 ÇİN, TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ! (HAKLI)

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ryzen
Bir de demezler mi "Efenim birkaç sene dişimizi sıkacağız. Sonra yavaş yavaş toparlanacak!". Polyanna'yla seviyeli bir ilişkisi olan sıksın dişini.
Ülke içler acısı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak

Çin Halk Cumhuriyeti, Türkiye'yi Dünya Ticaret Örgütü'ne (DTÖ) şikayet etti. Çin, Türkiye'nin bazı ithalat politikalarını DTÖ'nün kurallarına aykırı bulduğunu belirtti.​

Türkiye'nin Çin'den ithal edilen otomobillere getirdiği ek vergi uygulamasının yankıları sürerken, geçen ay da şarj edilebilir hibrit araçlara getirilen vergi Çin'in tepkisini çekti. Çin Ticaret Bakanlığı, yeni ek vergiler nedeniyle Türkiye'yi Dünya Ticaret Örgütü'ne (DTÖ) şikayet etti. Türkiye'de yüksek satış rakamlarına ulaşan Çinli üreticilerin tepkisini çekerken, Çin devleti de harekete geçti.

Alıntıyı görüntüle
İyi bari savaş falan ilan edilmemiş 😅

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ryzen

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan

Çin Halk Cumhuriyeti, Türkiye'yi Dünya Ticaret Örgütü'ne (DTÖ) şikayet etti. Çin, Türkiye'nin bazı ithalat politikalarını DTÖ'nün kurallarına aykırı bulduğunu belirtti.​

Türkiye'nin Çin'den ithal edilen otomobillere getirdiği ek vergi uygulamasının yankıları sürerken, geçen ay da şarj edilebilir hibrit araçlara getirilen vergi Çin'in tepkisini çekti. Çin Ticaret Bakanlığı, yeni ek vergiler nedeniyle Türkiye'yi Dünya Ticaret Örgütü'ne (DTÖ) şikayet etti. Türkiye'de yüksek satış rakamlarına ulaşan Çinli üreticilerin tepkisini çekerken, Çin devleti de harekete geçti.

Alıntıyı görüntüle
Ohh oh güzel çok sevindim Almanyadan da aynı hareketi bekliyorum adamlar 1 araçtan 3 bin dolar kazanıyorsa bunlar 50 bin kazanıyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Olurda olur hacı bu yönetimden herşeyi bekle
Tr: Gel ülkemizde hibrit sat
Çin: tamam knks
Tr: asya ürünlerine laps vergi zammı
Çin: Köşeye geçip hazır bekleyelim mi ?
Resmen yüzüne küfür gibi Çin'in
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ohh oh güzel çok sevindim Almanyadan da aynı hareketi bekliyorum adamlar 1 araçtan 3 bin dolar kazanıyorsa bunlar 50 bin kazanıyor
İndirimli bindirimli tarife taktiği yapılıyor 😆😅

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Adamlar kendılerını dusunmekle kalmamıs bızı , bızımkılerden daha cok dusunmusler dıye yorumladım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,497
İsim
uwu
böylepahalı yaparsanız çine gidip alırım

gemi le getiririm

senin tercihin hangi araç olurdu?

Ülke her şey yapabilir hemen 1.2m max deme bence
Ben tabii ki Çin otomobilini alırım hala arka camlar çevirmeli 2024ler hariç hele 1.0 olan hiç gitmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Onur Yücel

Alıntıyı görüntüle
Türkiyede 2023 yılında en çok satılan 5 SUV dan 4 ü çin markası 😂 bizimkiler fiyatlara bindirim yaptığından çinliler yoluna taş koyunca hemen engellemek içni can hıraç savaşıyorlar mezara götürecekler bu kadar parayı onun bunun çocukları

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
BYD'nin en ucuz modeli atto 2 800-900k ya gelecek deniyor bilgisi olan var mı
Çinin bu hareketi doğru bir de üstüne BYD iç piyasayı eline geçirir de istediği fiyatı belirlerse o zaman curcuna başlar (Togg da olduğu gibi BYD'de tarafında da piyasaya göre daha uygun kredilerin geleceğini düşünüyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,092
İsim
Burak Karadağ
Çinin bu hareketi doğru bir de üstüne BYD iç piyasayı eline geçirir de istediği fiyatı belirlerse o zaman curcuna başlar (Togg da olduğu gibi BYD'de tarafında da piyasaya göre daha uygun kredilerin geleceğini düşünüyorum)
Önceki yorumları bir incele istersen fiyat muhabbeti baya döndü

GirayHan

80+ Platinum
bilgi doğru ama 1 ila 1.2 arasına denk gelebilir diye dusunuyorum

Top Bottom