Ricardo Andrade Quaresma
80+ Bronze
Beyim bizimle oynirsen ilk kez desteklediğin için bugün geri dönülemez bir seviyeye geldi ne yazık ki yaşam
Beyim bizimle oynirsen ilk kez desteklediğin için bugün geri dönülemez bir seviyeye geldi ne yazık ki yaşam
Valla kimsenin milliyetçilik damarı kudurmasın gayet de haklı bir şikayet. BYD uygun araba getirdi diye gelmeyen vergi kalmadı. Ayrıca anlık olarak Cherry Tiggo 8 ProMAX Türkiye'de anlık olarak en çok satan 7. otomobil bilmek gerekir ki Tiggo 8 Pro ile ProMAX ayrı olarak satılıyor yani Cherry yüksek ihtimal ile TR'de en çok satan ilk 3 otomobil firmasından biri. O ekstra vergilerle devletimiz parayı kırarken yine bizim belimiz kırıldı. Umarım Çin davasını kazanır.
Yazık diyorum, bir ülke sadece vergiyle döndürülüyor. Milletin kanını değil emmek, sattılar da zaten hatırlarsınız ') öldürmedikleri kaldı bakalım ne zaman.sen ilk kez desteklediğin için bugün geri dönülemez bir seviyeye geldi ne yazık ki yaşam
sence tek kişiden mi bahsediyorum bu ve bunun gibi milyonlar sesini çıkarmadı her şeye boyun eğdi geldiğimiz sonuç buValla tek kişiden olmazsa neyse
Tog nere Mercedes nere milliyetçilikle alakası yok adam akıllı yapsın arabayı bak nasıl herkes alıyorBizden daha milliyetçi olduğunu iddia edenler TOGG yerine Mercedes tercih ediyor zaten.
Peçete donumuzun vergisini bile alıyolar hacı ne zaman bu kansız lar gidiyo bu ülkeden ülkenin durumu çöp olduYazık diyorum, bir ülke sadece vergiyle döndürülüyor. Milletin kanını değil emmek, sattılar da zaten hatırlarsınız ') öldürmedikleri kaldı bakalım ne zaman.
Sesini çıkartıp konuşsan da anında parmaklıklar ardına girersin, çünkü adalet bu ülkede çiğneniyor ve sadece duvarda SÜSsence tek kişiden mi bahsediyorum bu ve bunun gibi milyonlar sesini çıkarmadı her şeye boyun eğdi geldiğimiz sonuç bu
Bende yazcaktım ban yerim diye korktumBu vergilerden başka ülkeler bile rahatsız ama bir bizim siyasetçiler değil. Anca kapıyı kapatıp devlet sırrı diyerek İsrail'i falan konuşsunlar. Mekanları cehennem olsun hepsinin. Türk kelimesinin sadece ismi kaldı böyle ülkenin ben ta.
Aynen öyle bak katılıyomSesini çıkartıp konuşsan da anında parmaklıklar ardına girersin, çünkü adalet bu ülkede çiğneniyor ve sadece duvarda SÜS
Ya döndürülürse? ama sanmıyom katılıyorumbu zamana kadar hicbir seye sesini cıkarmamıs arkadaslar ucu kıclarına batınca yeni yeni konusmaya baslıyor hakettiniz bunları bu ülke buradan daha dondurulemez bu yolda ilerler ne yazık ki yarattıgınız duzende pasa pasa yasayın
Onlar düşünsün diyorum ama işte cahilin oyu seni de, bizi de etkilediği için ona yanıyorum.bu zamana kadar hicbir seye sesini cıkarmamıs arkadaslar ucu kıclarına batınca yeni yeni konusmaya baslıyor hakettiniz bunları bu ülke buradan daha dondurulemez bu yolda ilerler ne yazık ki yarattıgınız duzende pasa pasa yasayın