Neler Yeni

🚨 ÇİN, TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ! (HAKLI)

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
sürekli şikayet etsin daha rahat olurum 800k lık aracı 3 milyon tl yaparsanız ödersiniz bedelini budalalar.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Valla kimsenin milliyetçilik damarı kudurmasın gayet de haklı bir şikayet. BYD uygun araba getirdi diye gelmeyen vergi kalmadı. Ayrıca anlık olarak Cherry Tiggo 8 ProMAX Türkiye'de anlık olarak en çok satan 7. otomobil bilmek gerekir ki Tiggo 8 Pro ile ProMAX ayrı olarak satılıyor yani Cherry yüksek ihtimal ile TR'de en çok satan ilk 3 otomobil firmasından biri. O ekstra vergilerle devletimiz parayı kırarken yine bizim belimiz kırıldı. Umarım Çin davasını kazanır.

Bizden daha milliyetçi olduğunu iddia edenler TOGG yerine Mercedes tercih ediyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,921
İsim
Burak Karadağ
sen ilk kez desteklediğin için bugün geri dönülemez bir seviyeye geldi ne yazık ki yaşam
Yazık diyorum, bir ülke sadece vergiyle döndürülüyor. Milletin kanını değil emmek, sattılar da zaten hatırlarsınız ') öldürmedikleri kaldı bakalım ne zaman.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,414
İsim
Oğuz
Bu vergilerden başka ülkeler bile rahatsız ama bir bizim siyasetçiler değil. Anca kapıyı kapatıp devlet sırrı diyerek İsrail'i falan konuşsunlar. Mekanları cehennem olsun hepsinin. Türk kelimesinin sadece ismi kaldı böyle ülkenin ben ta.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Yazık diyorum, bir ülke sadece vergiyle döndürülüyor. Milletin kanını değil emmek, sattılar da zaten hatırlarsınız ') öldürmedikleri kaldı bakalım ne zaman.
Peçete donumuzun vergisini bile alıyolar hacı ne zaman bu kansız lar gidiyo bu ülkeden ülkenin durumu çöp oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,921
İsim
Burak Karadağ
sence tek kişiden mi bahsediyorum bu ve bunun gibi milyonlar sesini çıkarmadı her şeye boyun eğdi geldiğimiz sonuç bu
Sesini çıkartıp konuşsan da anında parmaklıklar ardına girersin, çünkü adalet bu ülkede çiğneniyor ve sadece duvarda SÜS

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Bu vergilerden başka ülkeler bile rahatsız ama bir bizim siyasetçiler değil. Anca kapıyı kapatıp devlet sırrı diyerek İsrail'i falan konuşsunlar. Mekanları cehennem olsun hepsinin. Türk kelimesinin sadece ismi kaldı böyle ülkenin ben ta.
Bende yazcaktım ban yerim diye korktum

liluzivert

80+ Bronze
bu zamana kadar hicbir seye sesini cıkarmamıs arkadaslar ucu kıclarına batınca yeni yeni konusmaya baslıyor hakettiniz bunları bu ülke buradan daha dondurulemez bu yolda ilerler ne yazık ki yarattıgınız duzende pasa pasa yasayın

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
Sesini çıkartıp konuşsan da anında parmaklıklar ardına girersin, çünkü adalet bu ülkede çiğneniyor ve sadece duvarda SÜS
Aynen öyle bak katılıyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu zamana kadar hicbir seye sesini cıkarmamıs arkadaslar ucu kıclarına batınca yeni yeni konusmaya baslıyor hakettiniz bunları bu ülke buradan daha dondurulemez bu yolda ilerler ne yazık ki yarattıgınız duzende pasa pasa yasayın
Ya döndürülürse? ama sanmıyom katılıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,921
İsim
Burak Karadağ
Onlar düşünsün diyorum ama işte cahilin oyu seni de, bizi de etkilediği için ona yanıyorum.

Top Bottom