Neler Yeni

🚨 ÇİN, TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ! (HAKLI)

GirayHan

80+ Platinum
ben max 1.2m civarı satılacağını düşünüyorum. ilk furyada alan alır sonra ki parti'de alamayan kalır. sonra 1.5'lere çıkabilir.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ryzen
ben max 1.2m civarı satılacağını düşünüyorum. ilk furyada alan alır sonra ki parti'de alamayan kalır. sonra 1.5'lere çıkabilir.
o zaman başlasın iş çalışması 1.2m kasacam fiyat para

GirayHan

80+ Platinum
745k fiyat mı olcak öyle olursa basacam parayı
o her şey hariç fiyat.

kar marjı cart curt koy max bence 1.2m'den girer. bu max tahmin 1 milyon da olabilir. yatırımcıya teşvik vermesi lazım rte'nin ülkenin durumu kötü çünkü. ne kadar para dönerse o kadar ülke ekonomisine katkısı olacak

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ryzen
bu arada mesajlarıma like atan herkese çok teşekkür ederim.

GirayHan

80+ Platinum
o zaman başlasın iş çalışması 1.2m kasacam fiyat para
valla clio parasına böyle full donanım bi araç mükemmel bir olay. umarım dediğimiz rakamdan olur. ee firma yeni kredi kampanyası nakitte indirim vb bi kaçta kampanya yaptı mı. almayana kalmaz. en güzel yanı da piyasayı domine eden araç markaları fiyatları geriye çekmek zorunda kalır. 2.el de ucuzlar. herkes araca biner.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ryzen
o her şey hariç fiyat.

kar marjı cart curt koy max bence 1.2m'den girer. bu max tahmin 1 milyon da olabilir. yatırımcıya teşvik vermesi lazım rte'nin ülkenin durumu kötü çünkü. ne kadar para dönerse o kadar ülke ekonomisine katkısı olacak
Umarım 800k gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla clio parasına böyle full donanım bi araç mükemmel bir olay. umarım dediğimiz rakamdan olur. ee firma yeni kredi kampanyası nakitte indirim vb bi kaçta kampanya yaptı mı. almayana kalmaz. en güzel yanı da piyasayı domine eden araç markaları fiyatları geriye çekmek zorunda kalır. 2.el de ucuzlar. herkes araca biner.
Benim yeğen çinde almışdı türkiyeye getirmişti bi kere ehliyet vardı sürdüm çok güzel rahattı hızlıydı.

gemi ile.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Avrupa bu konuda alan memnun satan memnun olduğu için şikayet etmez çümkü ne kadar problemli üretim varsa buraya yolluyor sadece araba konusunda değil.

Çin zaten sürümden kazanan bir ülke (ayrıca paraya göre kalite sınıfına göre üretim yapar)

Extra vergi uygularsan sürümden kazanma durumu olmayacak şikayet eder

GirayHan

80+ Platinum
Umarım 800k gelir.

Benim yeğen çinde almışdı türkiyeye getirmişti bi kere ehliyet vardı sürdüm çok güzel rahattı hızlıydı.

gemi ile.
çine ne kadar para verirsen o kadar iyi ürün yapar. euro ncap testinden bu araçlar 5 yıldız almış bu arada. bunu da belırtelım.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ryzen
çine ne kadar para verirsen o kadar iyi ürün yapar. euro ncap testinden bu araçlar 5 yıldız almış bu arada. bunu da belırtelım.
Araba kral ya mercedesden daha iyi gözüküyo

ülke resmen milleti sömürüyolar bizi.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,497
İsim
uwu
Babam gibi insanlar yine clio alır
Eğer o nakit indirimi olursa 100/150k gibi o zaman alırlar anca

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ryzen
böylepahalı yaparsanız çine gidip alırım

gemi le getiririm

Babam gibi insanlar yine clio alır
Eğer o nakit indirimi olursa 100/150k gibi o zaman alırlar anca
senin tercihin hangi araç olurdu?

Ülke her şey yapabilir hemen 1.2m max deme bence

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yazık diyorum, bir ülke sadece vergiyle döndürülüyor. Milletin kanını değil emmek, sattılar da zaten hatırlarsınız ') öldürmedikleri kaldı bakalım ne zaman.
Bir de demezler mi "Efenim birkaç sene dişimizi sıkacağız. Sonra yavaş yavaş toparlanacak!". Polyanna'yla seviyeli bir ilişkisi olan sıksın dişini.

Top Bottom