Valla Çince zor bir dil ama öğrenirse iyi olur tabii ki hem kizlarıda güzel atalarımız ağzının tadını biliyormuşoroma goma burama go
Hocam herkes dil ogrenebilir bana kalırsa bu iş zeka işi değil tamamen ezber işi. Ama en iyisi kafaya kazımak, ezberlemek değil. Ikisi farklı kulvarlarValla Çince zor bir dil ama öğrenirse iyi olur tabii ki hem kizlarıda güzel atalarımız ağzının tadını biliyormuş
Bunu yazmaya gelmiştimoroma goma burama go
Ezber işi değil bence gidip 3 ay Çin'de yaşasan ve sosyalleşsen B1 olursun önemli olan o dili öğrenmek ezberlemek değil.Hocam herkes dil ogrenebilir bana kalırsa bu iş zeka işi değil tamamen ezber işi. Ama en iyisi kafaya kazımak, ezberlemek değil. Ikisi farklı kulvarlar.
Hocam emek vermek yetiyor her türlü bir seyler kazanıyor insan emek verdikce.Ezber işi değil bence gidip 3 ay Çin'de yaşasan ve sosyalleşsen B1 olursun önemli olan o dili öğrenmek ezberlemek değil.
Yol yakınken geri dönün japonca başlayınUdemy'den kurs aldım içinde A-Z tüm Mandarin Çincesini barındırıyor bu sürecimde bana vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım bir günde bile çok kelime ezberledim cümle kurmayı öğrendim. Şimdiden yardımcı olacak/olmayacak herkese teşekkürler.
B1 de alfabeyi de okuman gerekliEzber işi değil bence gidip 3 ay Çin'de yaşasan ve sosyalleşsen B1 olursun önemli olan o dili öğrenmek ezberlemek değil.
Hocam nasıl aranan bir degil dunya ticaret hacminin yuzde otuzunu Çinliler tek basına yonetiyor ayrica Cince Turkce arası yapabilecek adam sayisi yok denecek kadar az.Yol yakınken geri dönün japonca başlayınezberin iyiyse ingizlice arapça japonca ya da ingizlice İspanyolca Japonca öğrenin Türkiye de ortalama 4 bin Euro civarın da maaş veren yabancı iletişim firmaları ile çalışma imkanın olur şuan çince aşırı aranan bir dil değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
B1 de alfabeyi de okuman gerekli![]()