Neler Yeni

Yardım Çinden elektronik ürün alınır mı ?

Alsancak1

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Arkadaşlar temudan geçtiğimiz günlerde 3d dijital saat almıştım. Bir-iki hafta iyi güzel çalışıyordu. Sonrasında kendini sürekli resetlemeye başladı ve dün itibariyle rahmetli oldu. Şimdi tekrardan birkaç şey sipariş verecem. Sipariş vereceğim şeyler arasında 1 adet elektronik ürün ( monitör ışığı ) var. Fakat saatim bozulduğu için bir önyargı oluştu. Sizce risk almalı mıyım yoksa yurt içinden daha pahalıya satılan monitör ışıklarından mı almalıyım ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,291
İsim
Hacı
ALINIR.
Temu müşteri hizmetlerine yaz paranı iade al bu kadar basit.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Görkem Çağan
apple bile çinde üretiyor niye alınmasın eski çin malı yargısı kalktı artık günümüzde

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Sanırım bu oynaman gereken bir kumar, doğum günün kutlu olsun bu arada.

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yusuf Yılmaz
Arkadaşlar temudan geçtiğimiz günlerde 3d dijital saat almıştım. Bir-iki hafta iyi güzel çalışıyordu. Sonrasında kendini sürekli resetlemeye başladı ve dün itibariyle rahmetli oldu. Şimdi tekrardan birkaç şey sipariş verecem. Sipariş vereceğim şeyler arasında 1 adet elektronik ürün ( monitör ışığı ) var. Fakat saatim bozulduğu için bir önyargı oluştu. Sizce risk almalı mıyım yoksa yurt içinden daha pahalıya satılan monitör ışıklarından mı almalıyım
Alırsın lakin resmi satıcı olanlardan al mavi tiki olan yada yıldız satıcı olanlardan

Top Bottom