Yardım Çinden elektronik ürün alınır mı ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Arkadaşlar temudan geçtiğimiz günlerde 3d dijital saat almıştım. Bir-iki hafta iyi güzel çalışıyordu. Sonrasında kendini sürekli resetlemeye başladı ve dün itibariyle rahmetli oldu. Şimdi tekrardan birkaç şey sipariş verecem. Sipariş vereceğim şeyler arasında 1 adet elektronik ürün ( monitör ışığı ) var. Fakat saatim bozulduğu için bir önyargı oluştu. Sizce risk almalı mıyım yoksa yurt içinden daha pahalıya satılan monitör ışıklarından mı almalıyım ?

ALINIR.
Temu müşteri hizmetlerine yaz paranı iade al bu kadar basit.

apple bile çinde üretiyor niye alınmasın eski çin malı yargısı kalktı artık günümüzde

Sanırım bu oynaman gereken bir kumar, doğum günün kutlu olsun bu arada.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
Arkadaşlar temudan geçtiğimiz günlerde 3d dijital saat almıştım. Bir-iki hafta iyi güzel çalışıyordu. Sonrasında kendini sürekli resetlemeye başladı ve dün itibariyle rahmetli oldu. Şimdi tekrardan birkaç şey sipariş verecem. Sipariş vereceğim şeyler arasında 1 adet elektronik ürün ( monitör ışığı ) var. Fakat saatim bozulduğu için bir önyargı oluştu. Sizce risk almalı mıyım yoksa yurt içinden daha pahalıya satılan monitör ışıklarından mı almalıyım
Alırsın lakin resmi satıcı olanlardan al mavi tiki olan yada yıldız satıcı olanlardan

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Geri