Çözüldü✓ Cinebench'te neden böyle yazıyor?

Overclock istiyodum. Öyle yaptım. daha fazla performans alıyorum.
Anladım. Ben şuan 2600X 4.1 GHZ de Snowman T6 soğutucu ve Arctic Bionix PWM fanlarla ısınmadan kullanıyorum.
Son bir sorum var, bu sorudan sonra konuyu kapatıcam. Bu işlemci istemsizce 3 core 5 thread iken yaptığım stress testlerinde herhangi bir zarara uğramış mıdır? CineBench de voltaj yetersizliğinden dolayı da aynı şekilde zarar almış mıdır?
Teşekkürler.

Anladım. Ben şuan 2600X 4.1 GHZ de Snowman T6 soğutucu ve Arctic Bionix PWM fanlarla ısınmadan kullanıyorum.
Son bir sorum var, bu sorudan sonra konuyu kapatıcam. Bu işlemci istemsizce 3 core 5 thread iken yaptığım stress testlerinde herhangi bir zarara uğramış mıdır? CineBench de voltaj yetersizliğinden dolayı da aynı şekilde zarar almış mıdır?
Teşekkürler.
Hayır. Sanmıyorum.

Aklıma hiç gelmedi. Bende zamanında çok çektiydim... Ryzen 5 2600 eski çekirdekli kekim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

OC yaptın mı
Bende 3600 ü iade edip 2600 üme geri döndüm :)
Garip garip bellek sorunları yaşatıyordu en sonunda sanırım bellek kontrolcüsü mefta oldu ram ler sağlam olduğu halde sistem boot etmiyordu eski işlemcimi taktım mis gibi çalıştı sinerjiye teslim ettim ve iadesini aldım.

Kaybım sadece 2fps :) huzurum büyük

Bende 3600 ü iade edip 2600 üme geri döndüm :)
Garip garip bellek sorunları yaşatıyordu en sonunda sanırım bellek kontrolcüsü mefta oldu ram ler sağlam olduğu halde sistem boot etmiyordu eski işlemcimi taktım mis gibi çalıştı sinerjiye teslim ettim ve iadesini aldım.

Kaybım sadece 2fps :) huzurum büyük
2600X gayet iyi bence. Sadece Zen+ mimarisi yüzünden voltaj eğrisi çok dengesiz. Ama bunu düzgün ayarlı bir overclock ile dengeleyebilmemiz baya iyi.
Snowman T6 Ultra+ Arctic Mx-4 2019 Edition+ Arctic Bionix 120mm x2 PWM fanlar ile, 4.1 GHZ 1.284 V ile ısınmadan kullanabiliyorum.

Geri