Neler Yeni

🟢 ÇİNLİLER TÜRKİYE'DE YENİ OTOMOBİL FABRİKASI KURUYOR!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,071
İsim
Burak Karadağ

SWM Motor, Türkiye'de üretim tesisi kuruyor! Hedef yılda 50 bin araç!​

Çinli Shineray Group bünyesindeki SWM Motor, Türkiye'de üretim yapmak için başvurularını tamamladı. Şirketin Türkiye temsilcisi Anton Chernov, "Yıllık 50 binden fazla araç üretim kapasitesine sahip bir tesis üzerinde çalışıyoruz" dedi.

"YILDA 50 BİNDEN FAZLA ARAÇ ÜRETECEĞİZ"​

HER GEÇEN GÜN ÜRÜN GAMINI GENİŞLETİYORLAR​

SWM Motor, kısa süre önce giriş yaptığı Türkiye pazarında G01, G01F, G03F ve elektrikli hafif ticari X30L EV modelleriyle Türk tüketicisinin karşısına çıktı. SWM Motor Türkiye, haziran ayı itibarıyla G05 isimli yeni D-SUV modeliyle ürün gamını genişletti.

SWM Motor, Türkiye'de üretim için başvuruları tamamladı! Hedef yılda 50 bin araç
1720427208409.png

eneskaya6

80+ Silver
Chery marka aracın Türkiye'de çok tutulmasının ardından bu hamle de iyi olacak. Bunların araçları çok tutulacak diye düşünüyorum.
Bizim millet deli gibi SUV seviyormus. Chery satışları onu gösteriyor ve tiggo 8(1.6-1.7M) tiggo 7 (1.4-1.5) omoda5(1.3-1.4M) fiyatlarnda olmasına rağmen en cok satan tiggo 8 en pahalı araç olmus. İnsan cin markasi gireli 1 sene oldu diyip uygun modelini de alabilirdi ama her ay en az omoda 5 en cok tiggo 8 satiyor. Cinliler enayi degilse cok büyük bir potansiyel var tabi hükümet ve ekibi taş degil kaya koymazsa

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,449
İsim
uwu
Chery marka aracın Türkiye'de çok tutulmasının ardından bu hamle de iyi olacak. Bunların araçları çok tutulacak diye düşünüyorum.
Alttaki zaten vw nin 1.5 tsi kullanıyorlar uygun fiyata geliyor o alttaki suv eğer o sitesindeki 900k ya satılırsa egea alan kalmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,071
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim millet deli gibi SUV seviyormus. Chery satışları onu gösteriyor ve tiggo 8(1.6-1.7M) tiggo 7 (1.4-1.5) omoda5(1.3-1.4M) fiyatlarnda olmasına rağmen en cok satan tiggo 8 en pahalı araç olmus. İnsan cin markasi gireli 1 sene oldu diyip uygun modelini de alabilirdi ama her ay en az omoda 5 en cok tiggo 8 satiyor. Cinliler enayi degilse cok büyük bir potansiyel var tabi hükümet ve ekibi taş degil kaya koymazsa
Nereye gitsem her sokakta, caddede Tiggo 8 görüyorum

TamerKs

80+ Silver
Gri listeden çıkarıldık dedik zaten

YazılımKafa

80+ Silver

SWM Motor, Türkiye'de üretim tesisi kuruyor! Hedef yılda 50 bin araç!​

Çinli Shineray Group bünyesindeki SWM Motor, Türkiye'de üretim yapmak için başvurularını tamamladı. Şirketin Türkiye temsilcisi Anton Chernov, "Yıllık 50 binden fazla araç üretim kapasitesine sahip bir tesis üzerinde çalışıyoruz" dedi.

"YILDA 50 BİNDEN FAZLA ARAÇ ÜRETECEĞİZ"​

HER GEÇEN GÜN ÜRÜN GAMINI GENİŞLETİYORLAR​

SWM Motor, kısa süre önce giriş yaptığı Türkiye pazarında G01, G01F, G03F ve elektrikli hafif ticari X30L EV modelleriyle Türk tüketicisinin karşısına çıktı. SWM Motor Türkiye, haziran ayı itibarıyla G05 isimli yeni D-SUV modeliyle ürün gamını genişletti.

SWM Motor, Türkiye'de üretim için başvuruları tamamladı! Hedef yılda 50 bin araç'de üretim için başvuruları tamamladı! Hedef yılda 50 bin araç
Alıntıyı görüntüle
Bunlar artacak. Avrupa birliğide çin üretimi arabalara ek vergi getirdi. Türkiye şuan çinliler için fırsat yeri. Burada ürettikleri zaman ek vergilerden muaf oluyorlar ayrıca taşıma maliyetleride düşüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,071
İsim
Burak Karadağ
Bunlar artacak. Avrupa birliğide çin üretimi arabalara ek vergi getirdi. Türkiye şuan çinliler için fırsat yeri. Burada ürettikleri zaman ek vergilerden muaf oluyorlar ayrıca taşıma maliyetleride düşüyor.
Acaba merak ediyorum ilk arabam Çin markalımı olacak :)

YazılımKafa

80+ Silver

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
sizce chery arabalar bu hızla artmaya devam edecek mi

Top Bottom