Cinsel Düşüncelerden Rahatsız Olma

vallahi benle yaşıtsın hemen hemen benle aynı yaşam tarzına sahipsin :D 18 zaten bizim en çok cinsel konuda iştahlı olduğumuz dönemler bunlar erkekler olarak , çok kafana takma sana önerim arada mastürbasyonunu yap çünkü bayır domuzu gibi gezip gördüğün her dişi varlığa hallenmen daha kötü bende 5 yıldır evden çıkmıyorum sosyal hayatım yok , internetten tanıştığım 2-3 dostum var onlarla vakit geçiriyoruz sana da aynısını öneririm.
Kötu birsey bunu ovemem bu dusuncene karsi cikmak zorundayim cünku ilk 1 2 yil bir sikinti yapmiyor ama sonrasinda. Mahfolmaya başliyorsun. Kendimi kandirirdim. İste su anki halim daha iyi diger insanlar sosyallesipte napiyor vb. Vb. Sadece kendimi bozuyordum hayatim bombos akip gidiyordu.

Kötu birsey bunu ovemem bu dusuncene karsi cikmak zorundayim cünku ilk 1 2 yil bir sikinti yapmiyor ama sonrasinda. Mahfolmaya başliyorsun. Kendimi kandirirdim. İste su anki halim daha iyi diger insanlar sosyallesipte napiyor vb. Vb. Sadece kendimi bozuyordum hayatim bombos akip gidiyordu.
hep böyle kalacak diye bir şey yok bak ne senin abinim ne de kardeşinim senin yaşıtın olarak söylüyorum bu düşünceler evet hoş değil ama hayatın ve erkekler olarak doğamızın gerçeği haftada 1-2 kere mastürbasyon yapmalısın ki zihnindeki azgınlık gitsin eğer yapmazsan daha çok birikir bu sefer kızlarla bile konuşamayacak hale gelirsin.

hep böyle kalacak diye bir şey yok bak ne senin abinim ne de kardeşinim senin yaşıtın olarak söylüyorum bu düşünceler evet hoş değil ama hayatın ve erkekler olarak doğamızın gerçeği haftada 1-2 kere mastürbasyon yapmalısın ki zihnindeki azgınlık gitsin eğer yapmazsan daha çok birikir bu sefer kızlarla bile konuşamayacak hale gelirsin.
Yapiyorum ztn iste abca ole gidiyor :D o konu hakkinda demedim anladim dedigini sikinti yok insallah bakalim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,373
Üyeler
188,090
Son üye
askdkdme
Geri