Kara*
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,321
alınıyoruz abi çok ayıp karı kız konusu varsa sen oradasın ne kadar istemesen bile sen bizim favorimizsinAh bir bilsem ben niye etiketler yiyorum
alınıyoruz abi çok ayıp karı kız konusu varsa sen oradasın ne kadar istemesen bile sen bizim favorimizsinAh bir bilsem ben niye etiketler yiyorum
İyi bakalım öyle olsun görende bir düzine manitasi var zannederalınıyoruz abi çok ayıp karı kız konusu varsa sen oradasın ne kadar istemesen bile sen bizim favorimizsin![]()
2 ay oldu la geleli yeni sayılmaz@Kürşat Kütükçü adamı niye etiketliyorsunuz zaten askerden yeni döndü
kaliteli prezervatif bu kadar tabi onlarda sorun yaratabilir
ama tavsiyem önünüze gelenle ilişkiye girmeyin
hiv aids
frengi
lyme
hepatit a b c vs
hpv
kapabilirsiniz uyarıyım
etiketleyin olmİyi bakalım öyle olsun görende bir düzine manitasi var zanneder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 ay oldu la geleli yeni sayılmaz![]()
en iyisi ciddi yenge yaparsan forumlarda takıldığını söyleme abi başın fena yanarİyi bakalım öyle olsun görende bir düzine manitasi var zanneder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
La olum yapmayın ya gözünüzü seveyimetiketleyin olm![]()
![]()
az bile dur platinum yerine ilişki koçu yazınLa olum yapmayın ya gözünüzü seveyim![]()
Geçmişim kimseyi ilgilendirmez ciddi birini arıyorum bende ama yok evim var işim var eşim yoken iyisi ciddi yenge yaparsan forumlarda takıldığını söyleme abi başın fena yanar![]()
İkili ilişkilerim iyidir evet ama yakındanaz bile dur platinum yerine ilişki koçu yazın![]()
![]()
bu devirde iyi bulmak çok zor benim dişi halimi buldumGeçmişim kimseyi ilgilendirmez ciddi birini arıyorum bende ama yok evim var işim var eşim yok![]()
Serinlik musluğun altında vanası sende sana kalmış yaniCinsel ilişkide riskleri en aza indirmek için ne yapmam gerek? Prezervatif + geri çekilme yöntemi kullanıyorum ve kullanım hatası yapmayıp kaliteli markaları tercih ediyorum. Bunun üsütne daha ne önlem alabiliriz? Yoksa gayet yeterli takıntı mı yapıyorum?