Neler Yeni

Cinsel sağlık penis morarması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Avatr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cinsel ilişki sırasında partnerimin öne kaçması sonucu penisim kalçasına çarptı ve penisimin gövdesinde bir morarma oluştu ne yapmalıyım daha önce yaşayan varmı

FurkanIIy

80+ Bronze
Hocam bu iş şakaya gelmez çabucak hastaneye git

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Basit morarma ise bence çok endişelenecek bir şey yok acı ağrı + morarma ise bi doktora gitmeni tavsiye ederim. ( sağlık ocağı değil)

FurkanIIy

80+ Bronze
Sağlık ocağı bakarmı acaba yakınında sağlık ocağı var
Sağlık ocağı bakmaz, ürolojiye gitmen lazım.

"Penis kırılması, penis sert ve erekte bir haldeyken veya cinsel ilişki sırasında bükülmesi sonucunda meydana gelen ciddi bir yaralanmadır. Kendini ereksiyon problemi ve peniste morarma gibi belirtilerle gösteren bu zedelenme acil cerrahi müdahale gerektirir."

Avatr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağlık ocağı bakmaz, ürolojiye gitmen lazım.

"Penis kırılması, penis sert ve erekte bir haldeyken veya cinsel ilişki sırasında bükülmesi sonucunda meydana gelen ciddi bir yaralanmadır. Kendini ereksiyon problemi ve peniste morarma gibi belirtilerle gösteren bu zedelenme acil cerrahi müdahale gerektirir."
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doktor cuma günü gelecekmiş hastane öyle dedi o yüzden sağlık ocağına görünsem mi diye sordum ?

FurkanIIy

80+ Bronze

Doktor cuma günü gelecekmiş hastane öyle dedi o yüzden sağlık ocağına görünsem mi diye sordum ?
Valla hocam penis senin penisin. Kendi bileceğin iş. Ben olsam doktoru beklemek yerine farklı bir hasteneye giderdim. Geçmiş olsun.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Mehmetcan İvrendi
Cinsel ilişki sırasında partnerimin öne kaçması sonucu penisim kalçasına çarptı ve penisimin gövdesinde bir morarma oluştu ne yapmalıyım daha önce yaşayan varmı
Hocam peki ağrı Sızı ve bükülme varmı yoksa sadece morarması mı??

Yani bir arkadaş penis kırılması demiş ama onun için bükük olması yani eski hali dimdik haline dönememesi gerek

Aquamen

80+ Bronze
Bir farklisini yaşadım 1ay askerim kalkmadı doktora gittim anlattım dedi tekrar erekte oldumu oldu dedim işlerken sorun varmı yok dedim askeri 1 ay sal dedi saldım şu anda geçti 2 3 ay pehriz yap

Avatr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim

Yani bir arkadaş penis kırılması demiş ama onun için bükük olması yani eski hali dimdik haline dönememesi gerek

Morarma ve ufak bi sivilce gibi bişey oldu üstünde moraran yerle oynanmadığı sürece ağrı yok oynanıncada çok az sızı oluyor

Yani bir arkadaş penis kırılması demiş ama onun için bükük olması yani eski hali dimdik haline dönememesi gere

Erektw oluyor büküklük yok bazen bi sızlama oluyor ama sürekli değil

Bir farklisini yaşadım 1ay askerim kalkmadı doktora gittim anlattım dedi tekrar erekte oldumu oldu dedim işlerken sorun varmı yok dedim askeri 1 ay sal dedi saldım şu anda geçti 2 3 ay pehriz yap
Morarma varmıydı sende de

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom