Sağlık ocağı bakarmı acaba yakınında sağlık ocağı varHocam bu iş şakaya gelmez çabucak hastaneye git
Bakmaz ürolojiye gitmen lazım nabıcan saglik ocagında üstün körü vakar geçerSağlık ocağı bakarmı acaba yakınında sağlık ocağı var
Sağlık ocağı bakmaz, ürolojiye gitmen lazım.Sağlık ocağı bakarmı acaba yakınında sağlık ocağı var
Sağlık ocağı bakmaz, ürolojiye gitmen lazım.
"Penis kırılması, penis sert ve erekte bir haldeyken veya cinsel ilişki sırasında bükülmesi sonucunda meydana gelen ciddi bir yaralanmadır. Kendini ereksiyon problemi ve peniste morarma gibi belirtilerle gösteren bu zedelenme acil cerrahi müdahale gerektirir."
Valla hocam penis senin penisin. Kendi bileceğin iş. Ben olsam doktoru beklemek yerine farklı bir hasteneye giderdim. Geçmiş olsun.Mesaj otomatik birleştirildi:
Doktor cuma günü gelecekmiş hastane öyle dedi o yüzden sağlık ocağına görünsem mi diye sordum ?
Hocam peki ağrı Sızı ve bükülme varmı yoksa sadece morarması mı??Cinsel ilişki sırasında partnerimin öne kaçması sonucu penisim kalçasına çarptı ve penisimin gövdesinde bir morarma oluştu ne yapmalıyım daha önce yaşayan varmı
Hocam peki ağrı Sızı ve bükülme varmı yoksa sadece morarması mı??
Yani bir arkadaş penis kırılması demiş ama onun için bükük olması yani eski hali dimdik haline dönememesi gerek
Hocam peki ağrı Sızı ve bükülme varmı yoksa sadece morarması mı??
Yani bir arkadaş penis kırılması demiş ama onun için bükük olması yani eski hali dimdik haline dönememesi gere
Morarma varmıydı sende deBir farklisini yaşadım 1ay askerim kalkmadı doktora gittim anlattım dedi tekrar erekte oldumu oldu dedim işlerken sorun varmı yok dedim askeri 1 ay sal dedi saldım şu anda geçti 2 3 ay pehriz yap