Cinsellik içerdiği için popüler olan oyun Stellar Blade

Oyunun hikayesi rezalet, grafik orta, oynanış ve combat kötü. Aynı karakter erkek olsa oynayan olmazdı ama sırf anadan doğma gotik kız olduğu için en çok konuşulan oyunlardan birisi oldu. Bu yüzden zamanla emin olun ki bu tür oyunların çok daha fazlası gelicek... üzücü

Oyunu oynadım. Gayet güzel olmuş. ABD'de patlak veren abuk sabuk woke kültürünün oltasına gelip oyunu gömüyorlar. Olay bu.

Cinsellik yok oyunda erotik sadece.

Oyunun hikayesi rezalet, grafik orta, oynanış ve combat kötü. Aynı karakter erkek olsa oynayan olmazdı ama sırf anadan doğma gotik kız olduğu için en çok konuşulan oyunlardan birisi oldu. Bu yüzden zamanla emin olun ki bu tür oyunların çok daha fazlası gelicek... üzücü
Göz zevkimiz artıyor işte ne güzel. Steamde dünya kadar cinsel içerikli oyun var ve tercih eden oynuyor. Witcher oynamış insanlar da yenneferle mi yatsam trissle mi diye düşünmüştür

GTA6 ya yeni bir rakip

Oyunu yapan kişi cinsellik üzerinden oyunu hemen alacağımı düşüyorsa çok doğru düşünmüş. Eve gittiğim an alım işlemlerini başlatıyorum.

Oyunu yapan kişi cinsellik üzerinden oyunu hemen alacağımı düşüyorsa çok doğru düşünmüş. Eve gittiğim an alım işlemlerini başlatıyorum.
Bu oyun gene konsepti o değil steamde direk ona göre bir konsept var bildiğin düşündüğünüz eğlenceli bir oyun 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,336
Üyeler
183,827
Son üye
ZAMEE
Geri