Çipli Nintendo Switch Lite

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar benim sorum şu ben 2 saatlik otobüs yolculuklarım için bir eğlence aracı olarak Nintendo switch lite almak istiyorum ama sürekli oyuna para vermek istemediğim için çipli versiyon alacağım ama ben FIFA'da Online'ya da Fortnite'de oynamak istiyorum bu çipli konsola hem HEN (yani kırık yazılımı) hem de normal Online oynayabileceğim 2'li bir boot yaoılabilir mi yani crak oynamak istediğimde HEN moda girerim Online oynamak istediğimde normal sistem moduna girerim yapılabilir mi?

evet ben aldım çiplettirdim offline tüm oyunları oynuyorum çipli, istediğimde de orjinal yazılımı açmam 15sn sürüyor zaten çift boot menü yüklüyorlar çipi takanlar; online da minecraft serverda ve rocket league falan oynuyorum sorunsuz, bu arada şarjı beklediğimden iyi gidiyor 2 saati rahat rahat çıkarırsınız stardew valley gibi oyunlarda 6 saate yakın gidiyor benim gördüğüm. Alırken ikinci el alıyorsanız mümkünse cihazın üstündeki seri numarası kısmına bakın 2019 değilde 2024 olmasına dikkat edin batarya için.

evet ben aldım çiplettirdim offline tüm oyunları oynuyorum çipli, istediğimde de orjinal yazılımı açmam 15sn sürüyor zaten çift boot menü yüklüyorlar çipi takanlar; online da minecraft serverda ve rocket league falan oynuyorum sorunsuz, bu arada şarjı beklediğimden iyi gidiyor 2 saati rahat rahat çıkarırsınız stardew valley gibi oyunlarda 6 saate yakın gidiyor benim gördüğüm. Alırken ikinci el alıyorsanız mümkünse cihazın üstündeki seri numarası kısmına bakın 2019 değilde 2024 olmasına dikkat edin batarya için.
teşekürler ben garanti olsun diye 30k lık powerbank götürüyom heryere şarjım biterse bu powerbank onu rahatça destekler

teşekürler ben garanti olsun diye 30k lık powerbank götürüyom heryere şarjım biterse bu powerbank onu rahatça destekler
Alacaksan oled al çok büyük ekran farkı var. Pil süreside lite kıyasla iki kata yakın.

Geri