garanti yok aklımda 10000 gibi bir fiyat var açıkcasıYurtiçinden aldıysan ve distribütör garantisi falan varsa 30 a gider. İthalatçı garantili ise 22 falan.
Nintendo switch 2 den bahsediyorsan o fiyat çok düşük normal switchden mi bahsediyorsungaranti yok aklımda 10000 gibi bir fiyat var açıkcası
evet normal switch v2 dediğim 2.çıkan model,zaten switch 2 için çip yok diye biliyorumNintendo switch 2 den bahsediyorsan o fiyat çok düşük normal switchden mi bahsediyorsun
aksesuarları tam ama dock yan sanayi bir sorunu yok trabzonda yaşıyorum ama burda neredeyse hiç nintendo switch kullanan veya tamir yapan yok 256gb sd kartı var sahibindenden param güvende ile satabilirim onda sıkıntı yok.Aksesuarları tam mı? Kaç gb sd kart var? Deforma veya sorunu var mı? Büyük şehirde yaşamıyorsan elden zor satılır. Türkiyede nintendo kültürü yok.
8 bine falan satılır bence 10 bine gideceğini sanmıyorumevet normal switch v2 dediğim 2.çıkan model,zaten switch 2 için çip yok diye biliyorum
yardım için teşekkürler8 bine falan satılır bence 10 bine gideceğini sanmıyorum
10 bine zor satılır ama acelen yoksa bekleyebilirsin. Gelen talebe göre fiyatı düşürürsün.aksesuarları tam ama dock yan sanayi bir sorunu yok trabzonda yaşıyorum ama burda neredeyse hiç nintendo switch kullanan veya tamir yapan yok 256gb sd kartı var sahibindenden param güvende ile satabilirim onda sıkıntı yok.