Çipli nintendo switch v2 kaça satmalıyım?

KayraPala

80+
Reaksiyon skoru
5
Çipli nintendo switchimi satıp üstüne para katıp steam deck almak istiyorum kaça satmalıyım tam emin değilim yardımcı olursanız sevinirim.

Yurtiçinden aldıysan ve distribütör garantisi falan varsa 30 a gider. İthalatçı garantili ise 22 falan.

Aksesuarları tam mı? Kaç gb sd kart var? Deforma veya sorunu var mı? joycon orijinal mi ve drift problemi var mı? Büyük şehirde yaşamıyorsan elden zor satılır. Türkiyede nintendo kültürü yok.

Aksesuarları tam mı? Kaç gb sd kart var? Deforma veya sorunu var mı? Büyük şehirde yaşamıyorsan elden zor satılır. Türkiyede nintendo kültürü yok.
aksesuarları tam ama dock yan sanayi bir sorunu yok trabzonda yaşıyorum ama burda neredeyse hiç nintendo switch kullanan veya tamir yapan yok 256gb sd kartı var sahibindenden param güvende ile satabilirim onda sıkıntı yok.

aksesuarları tam ama dock yan sanayi bir sorunu yok trabzonda yaşıyorum ama burda neredeyse hiç nintendo switch kullanan veya tamir yapan yok 256gb sd kartı var sahibindenden param güvende ile satabilirim onda sıkıntı yok.
10 bine zor satılır ama acelen yoksa bekleyebilirsin. Gelen talebe göre fiyatı düşürürsün.

Geri