OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,333
Yapanı çok gördüm canım sıkıldı yapasım geldi yapılır mı?
Yapan varsa güzel mi?
Yapan varsa güzel mi?
Berk çoşkun yaptıysa %100 tam tersini yapın.Yapanı çok gördüm canım sıkıldı yapasım geldi yapılır mı?
Yapan varsa güzel mi?
Maryo ne diyorsa tersini yapın. Yapmayın dediği şeyi yapın yapın dediği şeyi yapmayın. Bi bana mı garip geliyor maryo?Berk çoşkun yaptıysa %100 tam tersini yapın.
Hayat hilesi yapıyorsa yapmayın yapmıyorsa yapın bu kanal bana mı garip geliyor tek?
Kanaldan görmedim.Berk çoşkun yaptıysa %100 tam tersini yapın.
Hayat hilesi yapıyorsa yapmayın yapmıyorsa yapın bu kanal bana mı garip geliyor tek?
Can sıkıntısı drift atmaktan sıkıldım.deneyebilirsin o kadar pahalı olacağını sanmıyorum
Ş-şey kafam karıştıMaryo ne diyorsa tersini yapın. Yapmayın dediği şeyi yapın yapın dediği şeyi yapmayın. Bi bana mı garip geliyor maryo?
Cidden sen neden böyle bir garipsin?Maryo ne diyorsa tersini yapın. Yapmayın dediği şeyi yapın yapın dediği şeyi yapmayın. Bi bana mı garip geliyor maryo?
Hocam iyi hoş da bu Cipsli Noodle olmamış Noodle'lı Cips olmuş.Yapanı çok gördüm canım sıkıldı yapasım geldi yapılır mı?
Yapan varsa güzel mi?
Ben denedim boş ama hoş yani suyunu fazla koyma tat falan kalmıyoYapanı çok gördüm canım sıkıldı yapasım geldi yapılır mı?
Yapan varsa güzel mi?