The Batman
80+ Silver
sadece ben mi sıkıldım ne zaman görsem yok efendim çok çirkinim sevgilim olmadı param yok kız geldi beni engelledi falan
Mantıklı yapalımne yapalım yasaklayalım mı
çirkinim diye4 bişey yok hacı spora , spora git vücuduna çeki düzen var , yüz yogası yap , saç şeklini yüzüne göre ayarlasadece ben mi sıkıldım ne zaman görsem yok efendim çok çirkinim sevgilim olmadı param yok kız geldi beni engelledi falan
Ne demek istiyorsun
Ne demek istiyorsun
bu normal konune yapalım yasaklayalım mı
bilmem yapsak mı? Şöyle kalabalık bi ortamda?ne yapalım yasaklayalım mı
Çirkin diye bir şey var ama bunları yapmaktan alı koymazçirkinim diye4 bişey yok hacı spora , spora git vücuduna çeki düzen var , yüz yogası yap , saç şeklini yüzüne göre ayarla
Alttaki konuyu açan arkadaşın bütün mesajları bu konuda. Yeterli ilgiyi çekemedi heralde.bu normal konu
buda anormal konuSevdiğim kıza açılmalımıyım
Bu aralar bi kızdan hoşlanmaya başladım bundan önce 2 defa daha aynı şey oldu ama acilamadan gittiler : ( sizce bu kızdada açılmalıyım?forum.donanimarsivi.com
Yemin bile ediyorum çok çirkinim 😟
Yemin bile ediyorum bunun üstüne, gerçekten çok çirkinim. Niye böyle bir tipe sahibim hiç anlamadım. Milletin tipine bakıyorum hiçbiri benim kadar değiller. Çok da yakışıklı ve güzel de değiller, zaten kimse karizmatik değil ama ben sanki başka gezegenden gelmişim gibi bir tipim var ve aşırı...forum.donanimarsivi.com
bazı insanlar kendilerini acındırarak dikkat çekmeye çalışırlar.