Yemin bile ediyorum çok çirkinim 😟

Reaksiyon skoru
15
Yemin bile ediyorum bunun üstüne, gerçekten çok çirkinim. Niye böyle bir tipe sahibim hiç anlamadım. Milletin tipine bakıyorum hiçbiri benim kadar değiller. Çok da yakışıklı ve güzel de değiller, zaten kimse karizmatik değil ama ben sanki başka gezegenden gelmişim gibi bir tipim var ve aşırı cılız biriyim. Kilo endeksim (VKE) 13.5 falan gözüküyor. Buraya da fotomu atacam da atmıyorum utançtan. Zaten kimseye de bir zararım olmadı bu zamana kadar. Ne kavga ettim, ne tartıştım, ne de sümük gibi araya girdim. Sürekli dışlandım, alay edildim. Sırf şu tipsizliğim yüzünden iş görüşmelerinde bile kabul edilemedim işe. Adamakıllı bir erkek arkadaşım bile olmadı bu zamana kadar 😞

Gerek yok dostum. Kendine köpek veya bir evcil hayvan al. Onunla dostluk kur. İnsanların hepsi çıkarcı olmuş.
Post automatically merged:

Gerek yok dostum. Kendine köpek veya bir evcil hayvan al. Onunla dostluk kur. İnsanların hepsi çıkarcı olmuş.
Spora falan git

Dert anlatmak yardım talebidir. Hissettiklerini anlatırsın biri belki yardım eder diye.
Sadece nasıl bir yardım bekliyorsun onu merak ediyorum. Ona göre bir şeyler söyleyeceğim.
Hocam benim kimseden bir yardımım yok sadece neden böyle bir tipe sahip olduğumu buraya yazdım. Ben hakedecek ne yaptım da bu hale geldim 🙁

benden yakışıklısındır

Geri