knk olay senin kendini benimsemenle alakalı ilk önce kendini benimse ben buyum ve nasıl kendimi daha çok severim diye düşün kendine özen göster insanları siktiret sen kendini her konuda geliştirmeye çalış o kadar çalışki insanlar vaay hasan böyle şeyler yapabiliryor gibi sözler söylesin ve öz güvenli olmalısın ego yapmamalısın utanacak bir şey yok kanka git herhangi bir spor yap benim tavsiyem fitnessa başlamalısın biraz kaslan vücudun şekillensin bir değişim gör o sana cesaret ve öz güven vericek zatenYemin bile ediyorum bunun üstüne, gerçekten çok çirkinim. Niye böyle bir tipe sahibim hiç anlamadım. Milletin tipine bakıyorum hiçbiri benim kadar değiller. Çok da yakışıklı ve güzel de değiller, zaten kimse karizmatik değil ama ben sanki başka gezegenden gelmişim gibi bir tipim var ve aşırı cılız biriyim. Kilo endeksim (VKE) 13.5 falan gözüküyor. Buraya da fotomu atacam da atmıyorum utançtan. Zaten kimseye de bir zararım olmadı bu zamana kadar. Ne kavga ettim, ne tartıştım, ne de sümük gibi araya girdim. Sürekli dışlandım, alay edildim. Sırf şu tipsizliğim yüzünden iş görüşmelerinde bile kabul edilemedim işe. Adamakıllı bir erkek arkadaşım bile olmadı bu zamana kadar
Hocam o profildeki sizmisiniz gerçekten?dostum sen benim 8. sınıftaki halimle 11.sınıftaki halimi görsen farklı kişiler dersin biraz çabala kendine yakışan şeyler yap bahaneler kaçmak içindir
Heralde profilindeki en son halin o zaman? Vay be. Ben hiç degismedim bile anasını satayımdostum sen benim 8. sınıftaki halimle 11.sınıftaki halimi görsen farklı kişiler dersin biraz çabala kendine yakışan şeyler yap bahaneler kaçmak içindir
13,5 ne olum iskeletsin tabi tipsiz olursun kilo al. bide yaşın kaç ?Yemin bile ediyorum bunun üstüne, gerçekten çok çirkinim. Niye böyle bir tipe sahibim hiç anlamadım. Milletin tipine bakıyorum hiçbiri benim kadar değiller. Çok da yakışıklı ve güzel de değiller, zaten kimse karizmatik değil ama ben sanki başka gezegenden gelmişim gibi bir tipim var ve aşırı cılız biriyim. Kilo endeksim (VKE) 13.5 falan gözüküyor. Buraya da fotomu atacam da atmıyorum utançtan. Zaten kimseye de bir zararım olmadı bu zamana kadar. Ne kavga ettim, ne tartıştım, ne de sümük gibi araya girdim. Sürekli dışlandım, alay edildim. Sırf şu tipsizliğim yüzünden iş görüşmelerinde bile kabul edilemedim işe. Adamakıllı bir erkek arkadaşım bile olmadı bu zamana kadar
troll benceHocam o profildeki sizmisiniz gerçekten?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heralde profilindeki en son halin o zaman? Vay be. Ben hiç degismedim bile anasını satayım
Ne canavarıHacı ben bu yorumda bir canavar görüyorum
Fiziki olarakNe canavarı
Temmuzda 20ye giriyom.13,5 ne olum iskeletsin tabi tipsiz olursun kilo al. bide yaşın kaç ?
Çok fazla takma mesela saçımı kaç aydır 3 numaraya vuruyorum kafam futbol topuna döndü yanaklarımda bir kaç leke var sakallarım hala ince çıkıyor ama birde hafif seyrek çıkıyor ben bile umursamıyorum salla gitsin çok önemli değil tip yaş 20Yakın bir zamanda giderim hocam. Sağolun anlayış gösterdiğiniz için.
Mesela git oktay kaynarcayı araştır eski hali ile yeni halini adam bir anda yakışıklı oldu en basit örneğiTemmuzda 20ye giriyom.
Reis sen aday ol biz sana oy verelimGerek yok dostum. Kendine köpek veya bir evcil hayvan al. Onunla dostluk kur. İnsanların hepsi çıkarcı olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi: