Neler Yeni

Yemin bile ediyorum çok çirkinim 😟

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
anonim
dostum sen benim 8. sınıftaki halimle 11.sınıftaki halimi görsen farklı kişiler dersin biraz çabala kendine yakışan şeyler yap bahaneler kaçmak içindir

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
Yemin bile ediyorum bunun üstüne, gerçekten çok çirkinim. Niye böyle bir tipe sahibim hiç anlamadım. Milletin tipine bakıyorum hiçbiri benim kadar değiller. Çok da yakışıklı ve güzel de değiller, zaten kimse karizmatik değil ama ben sanki başka gezegenden gelmişim gibi bir tipim var ve aşırı cılız biriyim. Kilo endeksim (VKE) 13.5 falan gözüküyor. Buraya da fotomu atacam da atmıyorum utançtan. Zaten kimseye de bir zararım olmadı bu zamana kadar. Ne kavga ettim, ne tartıştım, ne de sümük gibi araya girdim. Sürekli dışlandım, alay edildim. Sırf şu tipsizliğim yüzünden iş görüşmelerinde bile kabul edilemedim işe. Adamakıllı bir erkek arkadaşım bile olmadı bu zamana kadar 😞
knk olay senin kendini benimsemenle alakalı ilk önce kendini benimse ben buyum ve nasıl kendimi daha çok severim diye düşün kendine özen göster insanları siktiret sen kendini her konuda geliştirmeye çalış o kadar çalışki insanlar vaay hasan böyle şeyler yapabiliryor gibi sözler söylesin ve öz güvenli olmalısın ego yapmamalısın utanacak bir şey yok kanka git herhangi bir spor yap benim tavsiyem fitnessa başlamalısın biraz kaslan vücudun şekillensin bir değişim gör o sana cesaret ve öz güven vericek zaten

dostum sen benim 8. sınıftaki halimle 11.sınıftaki halimi görsen farklı kişiler dersin biraz çabala kendine yakışan şeyler yap bahaneler kaçmak içindir
Hocam o profildeki sizmisiniz gerçekten?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heralde profilindeki en son halin o zaman? Vay be. Ben hiç degismedim bile anasını satayım 😔

Son düzenleme:

Carrier

80+ Bronze
Yemin bile ediyorum bunun üstüne, gerçekten çok çirkinim. Niye böyle bir tipe sahibim hiç anlamadım. Milletin tipine bakıyorum hiçbiri benim kadar değiller. Çok da yakışıklı ve güzel de değiller, zaten kimse karizmatik değil ama ben sanki başka gezegenden gelmişim gibi bir tipim var ve aşırı cılız biriyim. Kilo endeksim (VKE) 13.5 falan gözüküyor. Buraya da fotomu atacam da atmıyorum utançtan. Zaten kimseye de bir zararım olmadı bu zamana kadar. Ne kavga ettim, ne tartıştım, ne de sümük gibi araya girdim. Sürekli dışlandım, alay edildim. Sırf şu tipsizliğim yüzünden iş görüşmelerinde bile kabul edilemedim işe. Adamakıllı bir erkek arkadaşım bile olmadı bu zamana kadar 😞
13,5 ne olum iskeletsin tabi tipsiz olursun kilo al. bide yaşın kaç ?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Emre
Kendine iyi bak, kilo al etli butlu ol spor yap, giyimini saç stilini değiştir, kendini zayıf kusurlu görme. Bana da deme adamın pp sine bak nasihatlarına bak. Allah bizleri böyle yaratmış ama bakımlı biri olmakta bizlere kalmış. En önemlisi moralini yüksek tut

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Yakın bir zamanda giderim hocam. Sağolun anlayış gösterdiğiniz için.
Çok fazla takma mesela saçımı kaç aydır 3 numaraya vuruyorum kafam futbol topuna döndü yanaklarımda bir kaç leke var sakallarım hala ince çıkıyor ama birde hafif seyrek çıkıyor ben bile umursamıyorum salla gitsin çok önemli değil tip yaş 20
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temmuzda 20ye giriyom.
Mesela git oktay kaynarcayı araştır eski hali ile yeni halini adam bir anda yakışıklı oldu en basit örneği

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Eğer yapabileceğiniz bir şey yoksa üstüne düşmenin çok anlamı yok. Kilo alın, spor yapın, büyüdükçe değişeceksin zaten. Tüm bunların sonucunda hala daha çirkin olduğunuzu düşünüyorsanız yapacak bir şey yok, farklı yeteneklerinizi keşfetmeye çalışın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,590
Üyeler
162,714
Son üye
sansuronlay
Top Bottom