tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,420 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,465 9 Temmuz 2022 #1 Sadece oyun var artik tekrar etmeye basladi. Daha oncede oynamistim dogal afet dlc si vardi onu onermeyin sevmemistim ve suan cok trafik sorunum var ona yonelik dlc var ise guzel olur.
Sadece oyun var artik tekrar etmeye basladi. Daha oncede oynamistim dogal afet dlc si vardi onu onermeyin sevmemistim ve suan cok trafik sorunum var ona yonelik dlc var ise guzel olur.
vonaleee 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1,106 Reaksiyon skoru 547 9 Temmuz 2022 #2 endüstri..seni uzun zaman oyalar...ama indirimde değil şuan hiçbiri
silinenuye785438 80+ Titanium Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 25,654 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 13,968 9 Temmuz 2022 #3 tümen yazmış: Sadece oyun var artik tekrar etmeye basladi. Daha oncede oynamistim dogal afet dlc si vardi onu onermeyin sevmemistim ve suan cok trafik sorunum var ona yonelik dlc var ise guzel olur. Devamı için tıklayın... DLC değil de oyunu Steam üzerinden aldıysan TMPE modunu kur oyuna, trafik yönetiminde çok işe yarıyor kendisi. Yol çeşitlerini arttıran bir mod da vardı adını unuttum onu da kur iyi oluyor.
tümen yazmış: Sadece oyun var artik tekrar etmeye basladi. Daha oncede oynamistim dogal afet dlc si vardi onu onermeyin sevmemistim ve suan cok trafik sorunum var ona yonelik dlc var ise guzel olur. Devamı için tıklayın... DLC değil de oyunu Steam üzerinden aldıysan TMPE modunu kur oyuna, trafik yönetiminde çok işe yarıyor kendisi. Yol çeşitlerini arttıran bir mod da vardı adını unuttum onu da kur iyi oluyor.