Aşık Diktatör
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,277
Dlc leri falan da var bende para verdim baya. Ama bu fps sorunu beni bitirdi.bende cities skylines steam hediye kodu var 20 TL'ye salarım 45 TL'ye yanlışıkla paparadan almıştım
bir ara bende human fall flat için map indirmeye çalışmıştım olmamıştı çözümü yok gibiDlc leri falan da var bende para verdim baya. Ama bu fps sorunu beni bitirdi.
Peki steamde dlclerin bir çoğunu almaya kalksam indirimlerde kaça gelir tahmini eğer teklifin geçerliyse dc de anlaşıp alabilirim hediye kodunu.bir ara bende human fall flat için map indirmeye çalışmıştım olmamıştı çözümü yok gibi
hocam cities skylinesı neredeyse her indirimde indirime sokamaya çalışıyor fakat ne kadar indirim dahi olsa baya bi dlc varmışPeki steamde dlclerin bir çoğunu almaya kalksam indirimlerde kaça gelir tahmini eğer teklifin geçerliyse dc de anlaşıp alabilirim hediye kodunu.
o zaman indirimlerde almaya çalışırım .hocam cities skylinesı neredeyse her indirimde indirime sokamaya çalışıyor fakat ne kadar indirim dahi olsa baya bi dlc varmışsayamadım çoğunu yarı fiyatından alcağınızı hesaplayın
sizin paranıza kalmış hocam bir şey diyememo zaman indirimlerde almaya çalışırım .
İşe yarar mı acaba, yarasa da bunun için neleri kırpıyor bilemedim vallaBu mod kalabalık şehirlerdeki fps düşüşünü falan engelliyormuş ama oyunu epic üzerinden oynadığım için indiremedim steam workshop downloader dan falan da indirilmiyor yardım eder misiniz?![]()
Steam Workshop::FPS Booster
steamcommunity.com

çözdüm hatta modu kurdum da ama istediğim trafik manager mod çalışmadı bu sefer bende bir sinirle sildim oyunu.İşe yarar mı acaba, yarasa da bunun için neleri kırpıyor bilemedim valla
Sorunun çözümü yok sanırım. Başka bir sitede falan modun dosyası varsa bulup indirmek gerek.
Bu arada modu kurmayı deneyeceğim fark oluyor mu merak ettim.
Edit: baya fark oldu yav çok iyi modmuş. İçinde bana lazım olan birkaç ayar da var konuyu görmem baya iyi oldu. Konuyu görüp yalandır diyenlere öncesi-sonrası kıyaslamamı atıyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam burda indirmiyor mod yapımcısı kısıtlamış skymod denilen siteden indirdim aynı sorunu yaşayan varsa burdan indirebilirSteamWorkshop.download
steamworkshop.download
Aslında Steam üzerinden alınan bir oyunun DLC'lerini config dosyasıyla ücretsiz olarak açabiliyorsunuz.Peki steamde dlclerin bir çoğunu almaya kalksam indirimlerde kaça gelir tahmini eğer teklifin geçerliyse dc de anlaşıp alabilirim hediye kodunu.