Yardım Cities skylines için fps yükseltme modu

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,277
Bu mod kalabalık şehirlerdeki fps düşüşünü falan engelliyormuş ama oyunu epic üzerinden oynadığım için indiremedim steam workshop downloader dan falan da indirilmiyor yardım eder misiniz?

bir ara bende human fall flat için map indirmeye çalışmıştım olmamıştı çözümü yok gibi
Peki steamde dlclerin bir çoğunu almaya kalksam indirimlerde kaça gelir tahmini eğer teklifin geçerliyse dc de anlaşıp alabilirim hediye kodunu.

Peki steamde dlclerin bir çoğunu almaya kalksam indirimlerde kaça gelir tahmini eğer teklifin geçerliyse dc de anlaşıp alabilirim hediye kodunu.
hocam cities skylinesı neredeyse her indirimde indirime sokamaya çalışıyor fakat ne kadar indirim dahi olsa baya bi dlc varmış :D sayamadım çoğunu yarı fiyatından alcağınızı hesaplayın

Bu mod kalabalık şehirlerdeki fps düşüşünü falan engelliyormuş ama oyunu epic üzerinden oynadığım için indiremedim steam workshop downloader dan falan da indirilmiyor yardım eder misiniz?
İşe yarar mı acaba, yarasa da bunun için neleri kırpıyor bilemedim valla 😀

Sorunun çözümü yok sanırım. Başka bir sitede falan modun dosyası varsa bulup indirmek gerek.

Bu arada modu kurmayı deneyeceğim fark oluyor mu merak ettim.

Edit: baya fark oldu yav çok iyi modmuş. İçinde bana lazım olan birkaç ayar da var konuyu görmem baya iyi oldu. Konuyu görüp yalandır diyenlere öncesi-sonrası kıyaslamamı atıyorum 😀
E5D7C27E-FB6B-42FB-9EBE-56717D53B158.jpeg2D1E238A-DC0E-4079-9F5C-59A65E1B2E01.jpeg

Son düzenleme:
İşe yarar mı acaba, yarasa da bunun için neleri kırpıyor bilemedim valla 😀

Sorunun çözümü yok sanırım. Başka bir sitede falan modun dosyası varsa bulup indirmek gerek.

Bu arada modu kurmayı deneyeceğim fark oluyor mu merak ettim.

Edit: baya fark oldu yav çok iyi modmuş. İçinde bana lazım olan birkaç ayar da var konuyu görmem baya iyi oldu. Konuyu görüp yalandır diyenlere öncesi-sonrası kıyaslamamı atıyorum 😀
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
çözdüm hatta modu kurdum da ama istediğim trafik manager mod çalışmadı bu sefer bende bir sinirle sildim oyunu.
Fps modunun çalışmasına sevindim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,315
Üyeler
183,975
Son üye
_frozen
Geri