Neler Yeni

Citroen in sattığı arabalar gerçekten kalitesiz mi?

Umut1212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Umut Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Pc parçaları
Ben diyorum Citroen Peugeot alınacak araçlar değill kimse dinlemiyor
peugeota laf ettirmem. gördüğüm en kaliteli arabalardan biri. ama citroen fransız malı diğer arabalara göre kazalarda falan daha çok yamuluyor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Evt bende deneyimlemedigim araç hakkında derin yorum yapmam. Dedikleriniz doğrudur orası ayrı. 508in elektirik aksamındaki kronik sorun dışında uzun kullanımda hiç sorun çıkarmadığıni gözlerimle gördüm. Araç sırf Peugeot tarafından üretiliyor diye önyargılı olan kişiler var zannımca siz onlardan değilsiniz.
Ben peugeot kullanıcısı olarak hep bir korkuyla biniyorum arabaya. Özellikle dizellerdeki adblue arızası çok korkutucu. Garanti bittiyse astronomik ücretler istiyorlar. Benim aracım daha 2 yaşında. Herhangi bir sorun çıkmadı ama malzeme kalitesi olarak da diğer markaların bazılarına göre(premiumlardan bahsetmiyorum) düşük seviyede. Özellikle vw ve ford malzeme kalitesi olarak çok daha başarılı araçlar üretiyor.

DeH$et

80+ Silver
Ben peugeot kullanıcısı olarak hep bir korkuyla biniyorum arabaya. Özellikle dizellerdeki adblue arızası çok korkutucu. Garanti bittiyse astronomik ücretler istiyorlar. Benim aracım daha 2 yaşında. Herhangi bir sorun çıkmadı ama malzeme kalitesi olarak da diğer markaların bazılarına göre(premiumlardan bahsetmiyorum) düşük seviyede. Özellikle vw ve ford malzeme kalitesi olarak çok daha başarılı araçlar üretiyor.
Korkunuzun nedenini anlamış değilim. Bi Volvo değil tabikide fakat euron cap dan 5 yıldız almış bir araç. 5 sizi kesmiyor sanırım.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Korkunuzun nedenini anlamış değilim. Bi Volvo değil tabikide fakat euron cap dan 5 yıldız almış bir araç. 5 sizi kesmiyor sanırım.
Sağlamlık olarak değil. Sorun çıkaracak olarak korkum var.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Citroen markasini ben sevemiyorum eskiden peugeot da hoşuma gitmezdi ama özellikle birkaç sene içerisinde güzel ilerlemeler yaptılar. Citroen araçlari genel anlamda sevmesemde peugeot a ısınmaya başladim. Tavan boyasının atması gibi sorunlar belli bir seride oluştu ve düzeltildi ama bu kullanicılar için tabii ki hoş bir durum olmadı.

Top Bottom