ynsemreuzun 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 1,621 Dahası Reaksiyon skoru 556 Konum İzmir Buca İsim Yunus Emre Uzun Salı, 21:03 #14 NecroPunch yazmış: hacı biosda bişilere yes yes dedim şimdi çalışıyor valla Devamı için tıklayın... güzel hocam çalışıyorsa sorgulamamak lazım cpuz den bakın çift kanal olmuş mu
NecroPunch yazmış: hacı biosda bişilere yes yes dedim şimdi çalışıyor valla Devamı için tıklayın... güzel hocam çalışıyorsa sorgulamamak lazım cpuz den bakın çift kanal olmuş mu
NecroPunch 80+ Bronze Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 641 Dahası Reaksiyon skoru 182 İsim Ali Paşa Yıldırım Salı, 22:40 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 ynsemreuzun yazmış: güzel hocam çalışıyorsa sorgulamamak lazım cpuz den bakın çift kanal olmuş mu Devamı için tıklayın... ram bilgisinden baktım 16 gb gözüküyor şükür hallolmuş, aslında evden çıktım iade etmeye, kız arkadaşımla buluştum hastaneye gittim bi baktım fatura yok sonra eve gidip biraz uğraştım(yes yes dedim) halloldu nasipten öteye köy yok
ynsemreuzun yazmış: güzel hocam çalışıyorsa sorgulamamak lazım cpuz den bakın çift kanal olmuş mu Devamı için tıklayın... ram bilgisinden baktım 16 gb gözüküyor şükür hallolmuş, aslında evden çıktım iade etmeye, kız arkadaşımla buluştum hastaneye gittim bi baktım fatura yok sonra eve gidip biraz uğraştım(yes yes dedim) halloldu nasipten öteye köy yok