Vita Es Morte
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Hocam herşeyi yaptım, aynı sorun bende de devam ediyor. Çözebildiniz mi siz?Çıldıracam yeminle ya, onayla diyorum doğru ülkeyi seçin uyarısı veriyor.
Hocam herşeyi yaptım, aynı sorun bende de devam ediyor. Çözebildiniz mi siz?Çıldıracam yeminle ya, onayla diyorum doğru ülkeyi seçin uyarısı veriyor.
nasıl alınıyor yükledim de almadımHocam hero sakinleri olduğu yerde arka planlarda satılıyor ama eskiden gelenler sanırım. Bilmiyorsanız bakmanızı öneririm güzel şeyler var
Hocam uygulamadan oyuna girip oyun içinden 300 tl altı bir şeyi satın alın. Fiyatı zaten otomatik 0 tl olarak gözükecek ödeme kısmında kart girmeye de gerek yok sanırım 0 tl olduğu için. Mesela beğendiğiniz bir arka planı seçip satın alın otomatik kuponu uyguluyor yani.nasıl alınıyor yükledim de almadım
Hocam öncedende almıştım şimdide aldım bedavaya sizde bir sorun olmasın acabaBende de aynı . Bende anlayamadım.
Herhangi bir clash of clans satın alımı da yapmadım.
Programda en başta bizden google hesabı seçmemizi istiyor o kısımda e posta ve şifresini bildiğiniz başka bir google hesabı deneyin, bende sorun çözüldü.Hocam herşeyi yaptım, aynı sorun bende de devam ediyor. Çözebildiniz mi siz?
Tamam hocam çok teşekkürler.Programda en başta bizden google hesabı seçmemizi istiyor o kısımda e posta ve şifresini bildiğiniz başka bir google hesabı deneyin, bende sorun çözüldü.