Neler Yeni

Clash of Clans ın içine etmek için özellikle mi uğraşıyorlar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,648
İsim
Volkan
arkadaşlar bunların derdi ne be ordu tamamen süresiz ücretsiz oldu şimdide wwe saçmalığı gelmiş oyunun ortasında devler çıkıyor saçma sapan işler ne bunların derdi oyuncuyu tamamen mi kaybetmek ada bir oyunun ne kadar içine s*ça biliriz diye mi test ediyorlar nedir yani bunların derdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
Yuzarsef
oyunun içine 2019 da ilk kez sıçtılar benim beldiye 12lv full du duvar kasıyodum adamlar üste duvar çıkarıp 14 e kadar belediye eklemişlerdi o zaman bırakmıştım yazık ettiler güzelim oyuna.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,648
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunun içine 2019 da ilk kez sıçtılar benim beldiye 12lv full du duvar kasıyodum adamlar üste duvar çıkarıp 14 e kadar belediye eklemişlerdi o zaman bırakmıştım yazık ettiler güzelim oyuna.
vallahi öyle ya oyunun tam ortasına s*çtılar şimdide sıvıyorlar bende bırakmıştım can sıkıntısına oynuyordum keyif almaya bakıyordum geldiler içine s*çtılar oyunun zaten rezil etmişlerdi

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,533
İsim
efe araci
arkadaşlar bunların derdi ne be ordu tamamen süresiz ücretsiz oldu şimdide wwe saçmalığı gelmiş oyunun ortasında devler çıkıyor saçma sapan işler ne bunların derdi oyuncuyu tamamen mi kaybetmek ada bir oyunun ne kadar içine s*ça biliriz diye mi test ediyorlar nedir yani bunların derdi
barış bra coc'u bıraktığından beri oyun kendine gelemedi daha o.O2 oyun hala fena değil ama 2019-2020 ayrı güzeldi be.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,648
İsim
Volkan
barış bra coc'u bıraktığından beri oyun kendine gelemedi daha o.O2 oyun hala fena değil ama 2019-2020 ayrı güzeldi be.
yok kanak ya oyunun hali fena acınası durumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
Yuzarsef
vallahi öyle ya oyunun tam ortasına s*çtılar şimdide sıvıyorlar bende bırakmıştım can sıkıntısına oynuyordum keyif almaya bakıyordum geldiler içine s*çtılar oyunun zaten rezil etmişlerdi
sonu %99 wolfteam e dönecek bitti artık supercell satıldığından beri alan firma paso para odaklı çalışıyor çöp oldu o yüzden

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,648
İsim
Volkan
sonu %99 wolfteam e dönecek bitti artık supercell satıldığından beri alan firma paso para odaklı çalışıyor çöp oldu o yüzden
ha satıldı mı. genelde satılan şirketlerin içinse ediyorlar ztn pubg de öyle olmadı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
Yuzarsef
ha satıldı mı. genelde satılan şirketlerin içinse ediyorlar ztn pubg de öyle olmadı mı
aynen öyle kardo satıldı 2019-2020 çin virüsü yüzünden ondan sonra sonuç ortada zaten

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
Furkan Demirtaş
Global chati kaldırdıkları an bitirmeye çabaladılar oyunu.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,648
İsim
Volkan
global chati kaldırdıkları an bitirmeye çabaladılar oyunu.
ondan sonra ztn belliydi bu oyunun iyice tadının kaçtığı ve kaçacağı ama bu kadar saçmalama beklemiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen öyle kardo satıldı 2019-2020 çin virüsü yüzünden ondan sonra sonuç ortada zaten
meslea maçtayım valkry gibi dönen karakter var havadaki elektroya vuruyor SAÇMALIĞA BAK :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,162
Üyeler
172,621
Son üye
HounQues
Top Bottom