Neler Yeni

Clash royale deste önerisi arıyorum

Hocam dereceni bilmiyorum ama benim oynadığım derecelerde böyle destelerle hayatta kalamazsın, büyücünün canı az elit barbar çok kolay counterlanıyor minyon sürüsü adamda ok varsa pert olur gibi gibi, metaya uymuyor pek bu desteler fakat sen oyundan keyif alıyorsan gerisi önemli değil
kupa olarak 6100 kupadayım şuanda benim en son sağlam kupa kastığım dönemde daha bu çift başlı sandıklar yeni gelmişti

Hocam dereceni bilmiyorum ama benim oynadığım derecelerde böyle destelerle hayatta kalamazsın, büyücünün canı az elit barbar çok kolay counterlanıyor minyon sürüsü adamda ok varsa pert olur gibi gibi, metaya uymuyor pek bu desteler fakat sen oyundan keyif alıyorsan gerisi önemli değil
hocam tam desteyi yazar mısınız veya link
bide sizin ıdyi atsaız size baksam

Açılın çocuklar oyunun en iyi destesi
20250424_185000.jpg

hocam tam desteyi yazar mısınız veya link
bide sizin ıdyi atsaız size baksam
Ben genelde hızlı desteler oynuyorum ama deste arıyorsan royaleapi sitesine bakabilirsin istediğin kartın en çok kazandıran desteleri çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açılın çocuklar oyunun en iyi destesi
Alıntıyı görüntüle
ÖNCEKİ SEZON TÜM JOKERLERİ GOBLINSTEINA BASTIĞIM İÇİN BASAMIYORUM BOSS HAYDUTA OF

Düz kupa yerini diyorsun sanırım, yani evet orta direkte sayılırsın mid ladder. Seeok izlemeni öneririm baya geliştirir veya furkanarabacı
aynen düz kupa yerinde 1-2 maç atıp çıkıyorum efsaneler yolu sistemine tamamen yabancıyım.

Asıl rekabet orda dönüyor, zaten 9000de bitiyor düz kupada ve rekabet yok orası ısınma yeri gibi benim için, seeok izlemeni tavsiye ederim
Kanka deste önerin varsa alırım iskelet kral ve sarı saçlı prens harici hiçbir şampiyon yok
birde goblin laneti,anka kuşu ve goblin makinesi yok.

Bunu kullanıyorum 10 maçın 7 si win genel olarak

Geri