Yardım Clash Royale 11. Arena Deste Onerisi

19. Arenayım büyük ihtimalle benim kartlar sende var
Destem
Elit barbar
Cellat
Mini pekka
Öfke
Ayna
Domuz binicisi
Elektro büyücü
Gönlün fıçısı

Tabi benim karakterlerin seviyesi baya yüksek ama istersen dene
Dengesiz deste barzo deste oynayıp 2 saldırı kartı oynama elektro varken cellat niye var orası ayrı soru

@donsa hocam sizin verdiginiz desteyle 5000 kupaya 100 kupa kaldi. Cok yardimci oldu deste
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama su aralar zorlanmaya basladim iksirsiz kaliyorum

Alıntıyı görüntüle
cadı yerine ok kullanman lazım bu destede oyüzden iksirin yetişmiyor olabilir

hızlı desteler tercih edin
binici
prenses
tomruk
goblin fıçısı
felaket kulesi
iskelet ordusu
alev topu
goblin çetesi

Elektro hobin fıçısına karşı cellatda karşı taraftaki kulete önünde karakter olsa bile sağlam vurduğu için ve benim karşıma cadılı rakipler çıkıyor onlar için

@donsa hocam sizin verdiginiz desteyle 5000 kupaya 100 kupa kaldi. Cok yardimci oldu deste

Ama su aralar zorlanmaya basladim iksirsiz kaliyorum

Alıntıyı görüntüle
rakiplerin çoğunlukla 2 büyü ile oynar bu desteyi kullanırken fıçı ve goblin çetesini yem olarak kullandıktan sonra en arkadan fişekçi ile atağa çıktıktan sonra domuz binicisi ile bitirebilirsin eğer rakibinde kule var ise bu sefer rakibinin atağa çıkmasına izin veriyorsun rakibin atağa çıktıktan sonra mega ile savunma yapıyorsun yine yem atıyorsun ve arkadan yine fişekçi başlarsan fişini kopartırsın rakiplerinin

Ama Ben binici Ile ataga ciktiktan sonra Adam kuleyi atiyor megayi saliyor Ben binicinin yaninda buz ruhu ve fisekcide kullaniyorum
Sonra mega geliyor Benim elixir Yok. 3 tac aliyor
rakiplerin çoğunlukla 2 büyü ile oynar bu desteyi kullanırken fıçı ve goblin çetesini yem olarak kullandıktan sonra en arkadan fişekçi ile atağa çıktıktan sonra domuz binicisi ile bitirebilirsin eğer rakibinde kule var ise bu sefer rakibinin atağa çıkmasına izin veriyorsun rakibin atağa çıktıktan sonra mega ile savunma yapıyorsun yine yem atıyorsun ve arkadan yine fişekçi başlarsan fişini kopartırsın rakiplerinin

hızlı desteler tercih edin
binici
prenses
tomruk
goblin fıçısı
felaket kulesi
iskelet ordusu
alev topu
goblin çetesi
Hocam electro valleydeki kartlari Oyun vermiyor. Prenses de tomruk da Yok napcam bilmiyorum herkesde var 4900 kupa olan

Elektro hobin fıçısına karşı cellatda karşı taraftaki kulete önünde karakter olsa bile sağlam vurduğu için ve benim karşıma cadılı rakipler çıkıyor onlar için
Hocam anlayamadim da aciklarmisiniz

Ama Ben binici Ile ataga ciktiktan sonra Adam kuleyi atiyor megayi saliyor Ben binicinin yaninda buz ruhu ve fisekcide kullaniyorum
Sonra mega geliyor Benim elixir Yok. 3 tac aliyor

Hocam electro valleydeki kartlari Oyun vermiyor. Prenses de tomruk da Yok napcam bilmiyorum herkesde var 4900 kupa olan

Hocam anlayamadim da aciklarmisiniz
1xdeyken arkadan başlaman lazım binici ile fişekçiyi aynı anda atarsan tutamazsın elbette

19. Arenayım büyük ihtimalle benim kartlar sende var
Destem
Elit barbar
Cellat
Mini pekka
Öfke
Ayna
Domuz binicisi
Elektro büyücü
Gönlün fıçısı

Tabi benim karakterlerin seviyesi baya yüksek ama istersen dene
Ayna disinda hepsi var. Bunlarin binici fici ve Mini pekka disinda hepsi düsük seviye

cadı yerine ok kullanman lazım bu destede oyüzden iksirin yetişmiyor olabilir
Hocam cadi baya ise yariyor ama iksir bitiriyor

Lav tazisi geliyor 3 mactir. Full lav tazisini koruyor savunamiyirum

Ayna disinda hepsi var. Bunlarin binici fici ve Mini pekka disinda hepsi düsük seviye

Hocam cadi baya ise yariyor ama iksir bitiriyor

Lav tazisi geliyor 3 mactir. Full lav tazisini koruyor savunamiyirum
ok alırsan karşına tazı oynıyan gelmez oyun algoritması böyle

Maca baslarken genelde goblin ficisi+binici arkadanda fisekci Ile basliyorum. Ondan sonra savunmaya geciyorum. Cevirip megayi bekletiyorum binici fisekci goblin ficisi Ile tekrar cikiyorum sonra Adam savunuyor saldiriya gecince mega atiyorum sövalye felan atiyor yada valkur. Mega yeniliyor. Sonra mega atiyor adam Benim de iksir bitiyor

goblin çetesi buz ruhu + fişekçi hepsini tutar hocam
Buz ruhu bazen gelmiyor. Goblin cetesi her Zaman gelmiyor

Geri