Yardım Clash Royale 11. Arena Deste Onerisi

Maca baslarken genelde goblin ficisi+binici arkadanda fisekci Ile basliyorum. Ondan sonra savunmaya geciyorum. Cevirip megayi bekletiyorum binici fisekci goblin ficisi Ile tekrar cikiyorum sonra Adam savunuyor saldiriya gecince mega atiyorum sövalye felan atiyor yada valkur. Mega yeniliyor. Sonra mega atiyor adam Benim de iksir bitiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buz ruhu bazen gelmiyor. Goblin cetesi her Zaman gelmiyor
ozmaan kartopu ile tutabilirsin

Ama Ben binici Ile ataga ciktiktan sonra Adam kuleyi atiyor megayi saliyor Ben binicinin yaninda buz ruhu ve fisekcide kullaniyorum
Sonra mega geliyor Benim elixir Yok. 3 tac aliyor

Hocam electro valleydeki kartlari Oyun vermiyor. Prenses de tomruk da Yok napcam bilmiyorum herkesde var 4900 kupa olan

Hocam anlayamadim da aciklarmisiniz
hesap verelim sana kanka :) her şey var

Malesef hayir tesekkurler
hesap verelim sana kanka :) her şey var

Hocam evrimli Cellat benim attigim herseyi temizliyor ya savunamiyorum

ozmaan kartopu ile tutabilirsin
Hocam size bi macimi anlatim
Mac basinda fisekci+buz ruhu+binici+goblin ficisi var bende. Ficiyi atiyorum ondan sonra Adam ficiyi savunmak icin mega sövalye atiyor. Bende Benim mega sövalye gelsin diye kartopu goblin cetesi buz ruhu gonderiyorum mega sövalyeye 3 iksir kaliyor. Tam mega sövalye attigimda adamin mega sövalye Benim kuleye atliyor. Ve üstüne goblin ficisi gonderiyor. Benim mega sövalye gondermem Ile iksir 0 oluyor tabii ki. Ben tam mega sövalye attigimda Adam obur kuleme prens atiyor tabikide prens o kuleyi. Goblinler mega sövalye Benim kuleyi aliyor ondan sonrada yeniliyorum. Sizce Benim hatam nedir

4900 oldum ama sadece bu karti aldim. Baska vermedi

IMG_20250503_184858.webp

Son düzenleme:
Malesef hayir tesekkurler

Hocam evrimli Cellat benim attigim herseyi temizliyor ya savunamiyorum

Hocam size bi macimi anlatim
Mac basinda fisekci+buz ruhu+binici+goblin ficisi var bende. Ficiyi atiyorum ondan sonra Adam ficiyi savunmak icin mega sövalye atiyor. Bende Benim mega sövalye gelsin diye kartopu goblin cetesi buz ruhu gonderiyorum mega sövalyeye 3 iksir kaliyor. Tam mega sövalye attigimda adamin mega sövalye Benim kuleye atliyor. Ve üstüne goblin ficisi gonderiyor. Benim mega sövalye gondermem Ile iksir 0 oluyor tabii ki. Ben tam mega sövalye attigimda Adam obur kuleme prens atiyor tabikide prens o kuleyi. Goblinler mega sövalye Benim kuleyi aliyor ondan sonrada yeniliyorum. Sizce Benim hatam nedir

4900 oldum ama sadece bu karti aldim. Baska vermedi

Alıntıyı görüntüle
hocam başlarken sadece goblin fıçısı atarsan ve adam mega şovalye atıyorsa buz ruhunu boşa kullanıyorsun buz ruhu ile mega şovalyeyi ortaya çekebilirsin ortaya çektikten sonra goblin çetesinide ana kuleye gelicek şekilde atarsın mega ana kuleye atlar ana kule aktivasyonu yaparsın 4 iksir ile megayı savunabiliyorsun megayı megayla savunmana gerek yok.

hocam başlarken sadece goblin fıçısı atarsan ve adam mega şovalye atıyorsa buz ruhunu boşa kullanıyorsun buz ruhu ile mega şovalyeyi ortaya çekebilirsin ortaya çektikten sonra goblin çetesinide ana kuleye gelicek şekilde atarsın mega ana kuleye atlar ana kule aktivasyonu yaparsın 4 iksir ile megayı savunabiliyorsun megayı megayla savunmana gerek yok.
Sagolun hocam, bi macimi size atacagim musait zamanda. Hatalarimi söyler misiniz

Olur

Sorun Yok hocam ama iksir cok hizli harciyorum Bence ben
dostum her destenin bir oyun tarzı var ona göre oynaman lazım
Ben mezarlık oynuyorum genelde mezarlık her atıldığında rakip iksir karına geçer. Mesela mezarlığa dart goblin attın ya da okçular attın bunlar mezarlığı ucuz savunup atağa çıkacaklar . buna karşın bu destenin defansı çok güçlü . Ucuza savunup defansta kartları biriktirip atağa çıkarsın mezarlığın mantığı budur.
bait destelerde ise (mesela logbait) rakibe bir kartı kullandırtmaya çalışıp sonra başka bir kartla girersin . Köprüden prenses - duvar yıkıcı - çete gibi kartlar basıp fıçıyla girmek gibi . Fıçıyla vuramazsan roketle vurabilirsin .
Golemde ise oyun başı ufak tefek hasarları yiyip iksir karına geçip iksir toplayıcı dikmeye çalışırsın . belki kulende oyun başı 1-2k hasar yiyebilirsin ama sonra çok sağlam girip oyunu tek atackta bitirebilirsin .

Yani özetle kendine bir meta destesi seç onu makslamaya çalış ve onun oynayış tarzına uygun oyna

dostum her destenin bir oyun tarzı var ona göre oynaman lazım
Ben mezarlık oynuyorum genelde mezarlık her atıldığında rakip iksir karına geçer. Mesela mezarlığa dart goblin attın ya da okçular attın bunlar mezarlığı ucuz savunup atağa çıkacaklar . buna karşın bu destenin defansı çok güçlü . Ucuza savunup defansta kartları biriktirip atağa çıkarsın mezarlığın mantığı budur.
bait destelerde ise (mesela logbait) rakibe bir kartı kullandırtmaya çalışıp sonra başka bir kartla girersin . Köprüden prenses - duvar yıkıcı - çete gibi kartlar basıp fıçıyla girmek gibi . Fıçıyla vuramazsan roketle vurabilirsin .
Golemde ise oyun başı ufak tefek hasarları yiyip iksir karına geçip iksir toplayıcı dikmeye çalışırsın . belki kulende oyun başı 1-2k hasar yiyebilirsin ama sonra çok sağlam girip oyunu tek atackta bitirebilirsin .

Yani özetle kendine bir meta destesi seç onu makslamaya çalış ve onun oynayış tarzına uygun oyna
Buna dikkat ederim

Mega şövalye destelerini savunmak gayet kolay çoğunlukla köprüden basıyorlar zaten. Arkaya bir tane yavru ejder öne şövalye at eriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,158
Üyeler
175,171
Son üye
SARI_BEY
Geri