Arkadaşlar yeni bir mouse almak istiyorum, ama kararsızım önerebileceğiniz claw tutuşlu gaming mouse önerebilir misiniz?
Atk modelleri de güzel ama bilmiyorum elim büyükte değil o yüzden tercihi doğru yapmam gerekiyor el ölçüm 15,5 -16 genişlik 7,5açık ara benım tercıhım gamıngen den pulsar modellerı olurdu https://www.gaming.gen.tr/?s=pulsar&post_type=product&dgwt_wcas=1
çok seçenek var benim kafa bile karıştı
valla reddite bi göz at bu pulsarın şecenekleri çok fazlaAtk modelleri de güzel ama bilmiyorum elim büyükte değil o yüzden tercihi doğru yapmam gerekiyor el ölçüm 15,5 -16 genişlik 7,5
Evet bunlar küçük mouse. Özellik olarak en uygun ve en dolu model bunlar şuan.El ölçüm 15,5-16’ya 7,5 iyi oturur mu? Atk modelleri nasıl sence
v6 ve v8 modelleri var hangisini önerirsinEvet bunlar küçük mouse. Özellik olarak en uygun ve en dolu model bunlar şuan.
Teşekkür ederimvalla reddite bi göz at bu pulsarın şecenekleri çok fazla
claw sa v8 18 19 cm eller ıcın tam uyuyorv6 ve v8 modelleri var hangisini önerirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim
İkiside aynı neredeyse hafif şekilleri değişik. Claw için uygun ama ikiside. V8 2gr daha hafifti sanırım.v6 ve v8 modelleri var hangisini önerirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim
16cmclaw sa v8 18 19 cm eller ıcın tam uyuyor
Anladım bir kaç modele daha bakıp öyle karar vermem daha uygun olur sankiİkiside aynı neredeyse hafif şekilleri değişik. Claw için uygun ama ikiside. V8 2gr daha hafifti sanırım.