❌İndirim Bitti! Claws Luma LCD Ekranlı Klavye 🔥699₺

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,195
🔥Kablolu Versiyon (699₺)🔥
Claw's Luma LCD Logo Ekran - Rainbow Bölgesel Işıklandırma - Ultra Tepkime & Konfor 100 Tuş Kablolu Membran Gaming & Ofis Klavyesi

🔥 Kablosuz Versiyon (1.199₺)🔥
Claw's Luma Air Kablosuz 3 Modlu LCD Ekran - Chromatic Rgb Modlu - Ultra Tepkime & Konfor 100 Tuş Membran Gaming & Ofis Klavyesi (2.4g + Bt1 + Bt2 + Type-C)

IMG_5050.webp

Diğer modelini kullandım ışıklı olan bir sene oldu gayet memnunum, bu yeni çıkmış sanırım

Şöyle güzel bir ürün yapıp neden membran yaparlar anlamıyorum. Tamam membranını da yap ama mekaniğini hotswap özelliğini vs. varyasyonunu koyduğun f/p farklı modeller niye yapmıyorsun eyyy Claw's :D

🔥Kablolu Versiyon (699₺)🔥
Claw's Luma LCD Logo Ekran - Rainbow Bölgesel Işıklandırma - Ultra Tepkime & Konfor 100 Tuş Kablolu Membran Gaming & Ofis Klavyesi

🔥 Kablosuz Versiyon (1.199₺)🔥
Claw's Luma Air Kablosuz 3 Modlu LCD Ekran - Chromatic Rgb Modlu - Ultra Tepkime & Konfor 100 Tuş Membran Gaming & Ofis Klavyesi (2.4g + Bt1 + Bt2 + Type-C)

Alıntıyı görüntüle
Zaten bu fiyatt indirim yok kanka

Arkadaşlar kablosuzunu aldım fakat rgb bir türlü açamadım fn+enter fn+yön tuşları incelemerde açıp kapıodu ama bende olmadı başka bi yöntem varmı acaba yardımcı olurmusunuz

Aldım TKL modelini fakat membrane olduğunu sonradan fark ettim dikkat etmemiştim sorun olmaz dedim bugün elime ulaştı fakat 19 anti ghosting tuşu var gerçi 19 parmağım yok sorun yok ama tek sıkıntısı membrane olması biraz uzun sürecek alışmam muhtemelen iade edeceğim kablosuz olması aşırı iyi fakat membrane gerçekten alışabilecek gibi değilim artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri