İnceleme Claws Nexus Air V1 İnceleme

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
445
dostlar merhaba dun bir konuda benimde kullandığım nexus air v1 mouse merak eden bir kaç arkadaş olmuştu hem onlar için hemde ileride alacak arkadaşlar için bir inceleme yapacağım

Teknik Özellikler
10.000 Dpi
sensor tipi PMW 3325
ağırlık yaklaşık 80-85 gram arası
bağlantı tipleri 2.4 ghz kablosuz Bluetooth 5.1 Type-C hem sarj hem veri aktarımı için
makro yazılım destegi var

Kullanıcı Deneyimi
bu fare bende yaklasık 1 yıldır var şuana kadar hiç bir şekilde 2.4 ghz kopma sorunu vs yasamadım sarjı kullanıma bağlı gidiyor ona bir şey diyemiyecegim ama ben uzun sureler bilgisayar basındayım ona rağmen yinede cok iyi gidiyor bu fiyata göre kutu içeriği dolu bu fiyata rağmen içinden 2 adet kapak çıkıyor malzeme kalitesi fena değil bende beyaz versiyonu var sadece hızlı kirleniyor ama sararma vs yok suanlık aydınlatma gücüde güzel istediğiniz gibi özelleştire biliyorsunuz assagıyada gorsellerini ekliyorum merak ettiginiz bir şey olursa yazabilirsiniz @yerçileği @Phegru

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-13 saat 16.07.52_3aca40ca.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-13 saat 16.07.52_3aca40ca.webp
    140.5 KB · Hit: 37
  • WhatsApp Görsel 2025-10-13 saat 16.07.52_4475d6ab.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-13 saat 16.07.52_4475d6ab.webp
    127.2 KB · Hit: 35
  • WhatsApp Görsel 2025-10-13 saat 16.07.53_82d06080.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-13 saat 16.07.53_82d06080.webp
    115.8 KB · Hit: 32
  • Ekran görüntüsü 2025-10-13 161232.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-13 161232.webp
    72.8 KB · Hit: 34
  • Ekran görüntüsü 2025-10-13 161240.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-13 161240.webp
    74.4 KB · Hit: 39
dostlar merhaba dun bir konuda benimde kullandığım nexus air v1 mouse merak eden bir kaç arkadaş olmuştu hem onlar için hemde ileride alacak arkadaşlar için bir inceleme yapacağım

Teknik Özellikler
10.000 Dpi
sensor tipi PMW 3325
bağlantı tipleri 2.4 ghz kablosuz Bluetooth 5.1 Type-C hem sarj hem veri aktarımı için

Kullanıcı Deneyimi
bu fare bende yaklasık 1 yıldır var şuana kadar hiç bir şekilde 2.4 ghz kopma sorunu vs yasamadım sarjı kullanıma bağlı gidiyor ona bir şey diyemiyecegim ama ben uzun sureler bilgisayar basındayım ona rağmen yinede cok iyi gidiyor bu fiyata göre kutu içeriği dolu bu fiyata rağmen içinden 2 adet kapak çıkıyor malzeme kalitesi fena değil bende beyaz versiyonu var sadece hızlı kirleniyor ama sararma vs yok suanlık aydınlatma gücüde güzel istediğiniz gibi özelleştire biliyorsunuz assagıyada gorsellerini ekliyorum merak ettiginiz bir şey olursa yazabilirsiniz @yerçileği @Phegru
Merhaba, bu fareyi almayı düşünüyorum fakat bir kaç sorum olacak.
Kopma yaşamamışsınız fakat gecikme ya da takılma gibi bir şey yaşadınız mı? (özellikle oyunlarda ani hareketlerde).
Skatezleri kaliteli mi 1 yıl içinde ne kadar bir yıpranma yaşadınız?
Tıklama sesleri az ve tekerleği sağlam mı?
Son olarak f/p 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?

Merhaba, bu fareyi almayı düşünüyorum fakat bir kaç sorum olacak.
Kopma yaşamamışsınız fakat gecikme ya da takılma gibi bir şey yaşadınız mı? (özellikle oyunlarda ani hareketlerde).
Skatezleri kaliteli mi 1 yıl içinde ne kadar bir yıpranma yaşadınız?
Tıklama sesleri az ve tekerleği sağlam mı?
Son olarak f/p 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
skatezleri cok iyi degil bir kaç zaman sonra yenisi alınabilir kopma gecikme yasamadım oyunlarda ani hareketlerde falan tıklama sesleri abartılı bir sesi yok tekerlekde suana kadar sadece ara sıra gıcırtı sesi oluyor ama beni rahatsız etmiyor her zamanda olmuyor zaten fp acısından 9 verilebilir

skatezleri cok iyi degil bir kaç zaman sonra yenisi alınabilir kopma gecikme yasamadım oyunlarda ani hareketlerde falan tıklama sesleri abartılı bir sesi yok tekerlekde suana kadar sadece ara sıra gıcırtı sesi oluyor ama beni rahatsız etmiyor her zamanda olmuyor zaten fp acısından 9 verilebilir
Anladım, Teşekkürler.

Ben aldım kısa sürede bozuldu geri iade ettim

Yok bir iki ay falan kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün kablosuz özellikleri gitti

Teknik Özellikler
10.000 Dpi
sensor tipi PMW 3325

Kullanıcı Deneyimi
Bugün geldi fare ama kutu daha önce açılmış güvenlik bandı kesilmiş iade mi etsem acaba?

Yok bir iki ay falan kullandım

Ürünün kablosuz özellikleri gitti
Aynen geri iade mi etsem acaba artı kutu daha önce açılmış.

Bugün geldi fare ama kutu daha önce açılmış güvenlik bandı kesilmiş iade mi etsem acaba?

Aynen geri iade mi etsem acaba artı kutu daha önce açılmış.
Nereden aldiniz

Geri