indirimkolik
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ek 100 TL kupon ve Nays ile alınır hocam.Rival 3 wireless var pil sök tak sıktı alınır mı ?
Ek 100 TL kupon ve Nays ile alınır hocam.Rival 3 wireless var pil sök tak sıktı alınır mı ?
başka bi forumdan bi arkadaş yazmışLogitech g402 hyperion fury vardı çektim iyi midir kullanan varmı?
g402 500 ips miş bu 100 ipsHocam sensör çok önemli değil belirli bir değerin üzerinde olduktan sonra. PMW 3325'de 100 IPS ve 20 G ivme var. Bu değer diğer sensörlere az gibi gelebilir size fakat bu değerleri aşmak için aslında insan dışı bir şekilde kullanmanız lazım. 200 + IPS ve 30 G + ivme ol
unca zaten aşmak mümkün değil gibi bir şey. Yani Razer'in focus sensörü falan olsun
aslında firmalar sadece göz boyamak için gereksiz değerlerde sensör üretiyor malzeme kalitesinden kesip fakat bu yanlış bence.
Mesela 20 G ivme değerini aşmak için fareyi çok hızlı hareket ettirmeniz lazım. Kolunuzu maksimum 5 m/s hızla hareket ettirdiğinizi varsayarsak, sensörün sapıtması için bu hıza 17 milisaniyeden az bir süre de ulaşmanız lazım sensörün sapıtması için. (hesaplamadan emin değilim fakat bu değerlerde.)
başka bi forumdan bi arkadaş yazmış
Gamepower, Rampage gibi markaların bile kendi içindeki ucuz ürünlerinde olan bir sensör bu haberin olsun.Hocam sensör çok önemli değil belirli bir değerin üzerinde olduktan sonra. PMW 3325'de 100 IPS ve 20 G ivme var. Bu değer diğer sensörlere az gibi gelebilir size fakat bu değerleri aşmak için aslında insan dışı bir şekilde kullanmanız lazım. 200 + IPS ve 30 G + ivme ol
unca zaten aşmak mümkün değil gibi bir şey. Yani Razer'in focus sensörü falan olsun
aslında firmalar sadece göz boyamak için gereksiz değerlerde sensör üretiyor malzeme kalitesinden kesip fakat bu yanlış bence.
Mesela 20 G ivme değerini aşmak için fareyi çok hızlı hareket ettirmeniz lazım. Kolunuzu maksimum 5 m/s hızla hareket ettirdiğinizi varsayarsak, sensörün sapıtması için bu hıza 17 milisaniyeden az bir süre de ulaşmanız lazım sensörün sapıtması için. (hesaplamadan emin değilim fakat bu değerlerde.)
başka bi forumdan bi arkadaş yazmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
g402 500 ips miş bu 100 ips
aynı sensörü kullanan pahalı mouselarda varmış hocam o kadar kötü mü sizce ?Gamepower, Rampage gibi markaların bile kendi içindeki ucuz ürünlerinde olan bir sensör bu haberin olsun.
Bu listedeki fareleri zaten ben pek öneren görmedimaynı sensörü kullanan pahalı mouselarda varmış hocam o kadar kötü mü sizce ?
sensörün ucuz olması ne gibi sorunlar çıkarır kısa sürede bozulurmu ?Bu listedeki fareleri zaten ben pek öneren görmedim
Bozulmaz. Ama hızlı oyunlar oynuyorsanız daha iyi bir sensöre geçince farkı anlarsınız maalesef.sensörün ucuz olması ne gibi sorunlar çıkarır kısa sürede bozulurmu ?
şuan logitech g402 hyperion fury kullanıyorum bunu kablosuz ve uygun fiyatlı diye aldım hızlı oyun cs2 oynuyorumBozulmaz. Ama hızlı oyunlar oynuyorsanız daha iyi bir sensöre geçince farkı anlarsınız maalesef.
Gelince G402 ile kıyasla fark edeceksin bahsettiğim konuyu.şuan logitech g402 hyperion fury kullanıyorum bunu kablosuz ve uygun fiyatlı diye aldım hızlı oyun cs2 oynuyorum