Siz kullandığınız için size kulaklık hakkında bir sorum olacaktı. Bazı kullanıcılar kontrolcüden 7.1 aktif edildiği zaman sesin çok bozulduğundan o kadarda iyi çalışmadığından bahsetmiş. Böyle bir durum var mı?ben yaşamıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cloud 2 daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
HyperX Cloud Core vs HyperX Cloud II : Aralarındaki fark nedir?
HyperX Cloud II ile HyperX Cloud Core arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve PC ve oyun kulaklık sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com
Evet konfor bakımından kablosuz kulaklıklar çok konforlu ama hayatımda o kadar şarjlı alet var ki bir yandan da kulaklığı şarj etmekle uğraşmak istemiyorum.ben olsam biraz daha koyar cloud core wireless alırım
O modelde aklımda güncel ve güzel bir model olduğunu söyleniyor fakat Cloud 2 biraz daha fazla bir satan kulaklık olduğu için ilk yönelimim bu yönde oldu. Alternatif önerilere açığım tabii ki.Razer BlackShark V2 düşündünüz mü? Özellik bakımından V2 bi' tık daha iyi.
Ben de Cloud II ve V2 arasında gidip geliyorum. Cloud II 11.11 indirimlerinde 1019 TL fiyatına indi. V2'ye indirim gelirse düşünmeden alacağım.O modelde aklımda güncel ve güzel bir model olduğunu söyleniyor fakat Cloud 2 biraz daha fazla bir satan kulaklık olduğu için ilk yönelimim bu yönde oldu. Alternatif önerilere açığım tabii ki.
Çok eski bir kulaklık olmasına rağmen yıllardır deli gibi satıyor bu model. Yedek parça anlamında da avantajlı bir model aslında.Şu an kafem için VIP sistem kurma hazırlığındayım ben bile kafeme başka bir şey araştırmaya gerek duymadan direkt olarak cloud2 alacağım![]()
Ben zaten ne zaman bir ürün alacak olsam kararsızlığa garanti düşerim. Cloud2'nin şu an ki fiyatı da fena değil gibi aslında. Çok daha uçuk fiyatlar gördüğüm olmuştu.Ben de Cloud II ve V2 arasında gidip geliyorum. Cloud II 11.11 indirimlerinde 1019 TL fiyatına indi. V2'ye indirim gelirse düşünmeden alacağım.
Zaten cloud 2 stero üzerinden ses kasmak için tasarlanmış bir kulaklık. 7.1 ile değil stero ile ses kasılıyor. 7.1'i kullanılmıyor.Siz kullandığınız için size kulaklık hakkında bir sorum olacaktı. Bazı kullanıcılar kontrolcüden 7.1 aktif edildiği zaman sesin çok bozulduğundan o kadarda iyi çalışmadığından bahsetmiş. Böyle bir durum var mı?
KANKA BENDE BEKLİYORUM.Ben de Cloud II ve V2 arasında gidip geliyorum. Cloud II 11.11 indirimlerinde 1019 TL fiyatına indi. V2'ye indirim gelirse düşünmeden alacağım.