hocam neden cloud 2 mesela açıklayabilirmisinizcloud 2
Ses kartı mevcut şuan ki anakartının ses yongası iyi sayılmaz harici bir ses kartı her türlü işe yarayacaktır. Şuan ben kullanıyorum benim anakartım iyi olduğu halde cloud 2 seçtim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım amazondan alırsın hem kafan rahat eder prime varsa 1 ay iade hakkın var.hocam neden cloud 2 mesela açıklayabilirmisiniz
Ses yongaları hakkında bir bilgim yok tercihimi cloud2 den yana kullanacagım gibi o zaman.Bir de kulaklıktan memnunmusunuz hocam bu fiyata artic 3 de var pek bir bilgim yok kulaklıklar hakkındaSes kartı mevcut şuan ki anakartının ses yongası iyi sayılmaz harici bir ses kartı her türlü işe yarayacaktır. Şuan ben kullanıyorum benim anakartım iyi olduğu halde cloud 2 seçtim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım amazondan alırsın hem kafan rahat eder prime varsa 1 ay iade hakkın var.
Cloud 2 den memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Ses şiddeti yüksek mikrofonumu arkadaşlara test ettirdim bir sıkıntı yok. Dediğim gibi kullan 1 ay iade hakkın olur amazon da prime üyesi isen.Ses yongaları hakkında bir bilgim yok tercihimi cloud2 den yana kullanacagım gibi o zaman.Bir de kulaklıktan memnunmusunuz hocam bu fiyata artic 3 de var pek bir bilgim yok kulaklıklar hakkında
prime var o zaman dediginiz gibi yapacagım teşekkürlerCloud 2 den memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Ses şiddeti yüksek mikrofonumu arkadaşlara test ettirdim bir sıkıntı yok. Dediğim gibi kullan 1 ay iade hakkın olur amazon da prime üyesi isen.
Ses kartı mevcut şuan ki anakartının ses yongası iyi sayılmaz harici bir ses kartı her türlü işe yarayacaktır. Şuan ben kullanıyorum benim anakartım iyi olduğu halde cloud 2 seçtim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım amazondan alırsın hem kafan rahat eder prime varsa 1 ay iade hakkın var.
hocam bende h410m e var hangisini seçmeliyimIki kulaklık arasındaki tek fark ses kartı. Birinde var birinde yok. Kullanmakta olduğunuz anakartın ses yongası yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi iyi değil. Bu yüzden ses kartlı (cloud 2) modelini tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.
Cloud 2hocam bende h410m e var hangisini seçmeliyim
Sizin içinde aynı Cloud 2.hocam bende h410m e var hangisini seçmeliyim
1.300 TL bandında soruyorsan Cloud 22 kulaklık arasındasın sizce hangisi alınır anakartım:b450m a pro max
evet1.300 TL bandında soruyorsan Cloud 2