Cloud 2 VS Cloud Core Wireless

SneeX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,732
Cloud Core Wireless cloud 2 den sadece 100tl pahalı. acaba aralarında büyük bir fark var mı? epeyden baktığımda çok fark göremedim kablosuz olması dışında

Kulaklığın bu modelinde sanal 7.1 yok ama bu açığı kapatmak için DTS Headphone X isimli uygulama ile birlikte geliyor.
Uygulamayı Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz. Kulaklık PC'ye takılıyken programa giriş yaptığınızda otomatik olarak

DTS Headphone X ile 7.1 mi açıyoruz yoksa ona yakın bir seviyeye mi getiriyor kulaklığı onu anlamadım

Kulaklığın bu modelinde sanal 7.1 yok ama bu açığı kapatmak için DTS Headphone X isimli uygulama ile birlikte geliyor.
Uygulamayı Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz. Kulaklık PC'ye takılıyken programa giriş yaptığınızda otomatik olarak

DTS Headphone X ile 7.1 mi açıyoruz yoksa ona yakın bir seviyeye mi getiriyor kulaklığı onu anlamadım
bilmiyorum yazan kişinin kendisine sorabilirsin

Cloud core da 7.1 yok. DTS ile bu açığı kapatmaya çalışmışlar. 7.1e benzer bir performans veriyor ama bence iki kulaklığı da stok kullanmak daha iyi. Cloud 2nin 7.1 performansı kötüydü desem yalan olmaz. Stok sesler her zaman daha iyidir.

Geri