Oyunda ayak seslerini tam net ayırt edemiyorum bir ayar eq. vs var mı? Havitin başka kulaklığı var onda daha iyi ses kasıyorum ayırt edebiliyorum ama cloud 3 te kasamıyorum
hyperx'in orjinal driveri ngenuity.alttaki hangi uygulama hocam
HyperX NGEUNITYalttaki hangi uygulama hocam
Kulağınızda sorun varsa nasıl diğer kulaklıkta ayırt edebiliyorsunuzhocam denedim de hala aynı gibi. seslerin nerden geldiğini anlıyorum ama örneğin adam aşşağıdan mı yukarıdan mı ses geliyor tam çözemiyorum benim kulakta bir sıkıntı var sanırım![]()
anlamadım ki h2002u pro var onda daha böyle tiz bir ses var ses kartındaki tuştan game moda alınca çok net geliyor ses yani cloud 3 ten daha anlaşılır hale geliyor diyeyimKulağınızda sorun varsa nasıl diğer kulaklıkta ayırt edebiliyorsunuz
eq'yi kendine göre ayarla ben tiz ses sevmediğim için böyle yaptımhocam denedim de hala aynı gibi. seslerin nerden geldiğini anlıyorum ama örneğin adam aşşağıdan mı yukarıdan mı ses geliyor tam çözemiyorum benim kulakta bir sıkıntı var sanırım![]()
Hocam bende dolby ile aynı sorunu çözdüm ayarlarım profilimde mevcutanlamadım ki h2002u pro var onda daha böyle tiz bir ses var ses kartındaki tuştan game moda alınca çok net geliyor ses yani cloud 3 ten daha anlaşılır hale geliyor diyeyim