Cloud 3 ayar önerisi

xPsycho

80+
Reaksiyon skoru
90
Oyunda ayak seslerini tam net ayırt edemiyorum bir ayar eq. vs var mı? Havitin başka kulaklığı var onda daha iyi ses kasıyorum ayırt edebiliyorum ama cloud 3 te kasamıyorum

Oyunda ayak seslerini tam net ayırt edemiyorum bir ayar eq. vs var mı? Havitin başka kulaklığı var onda daha iyi ses kasıyorum ayırt edebiliyorum ama cloud 3 te kasamıyorum
1761062756593.webp
1761062776343.webp

Bir de böyle dene bakalım.

alttaki hangi uygulama hocam
HyperX NGEUNITY
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu ses kasma mevzusunda ben de hala alışamadım kulaklığa. Her yerde gömülen v2x ten geçtım, onda daha rahattım halbuki. Ben de deneyeceğim bu ayarı.

hocam denedim de hala aynı gibi. seslerin nerden geldiğini anlıyorum ama örneğin adam aşşağıdan mı yukarıdan mı ses geliyor tam çözemiyorum benim kulakta bir sıkıntı var sanırım :D
Kulağınızda sorun varsa nasıl diğer kulaklıkta ayırt edebiliyorsunuz

Kulağınızda sorun varsa nasıl diğer kulaklıkta ayırt edebiliyorsunuz
anlamadım ki h2002u pro var onda daha böyle tiz bir ses var ses kartındaki tuştan game moda alınca çok net geliyor ses yani cloud 3 ten daha anlaşılır hale geliyor diyeyim

yakın zamanda kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum sürekli cs2 oynadığım için aklım cloud 3 de ayarları yaptıktan sonra bi bilgilendirme yaparsan sevinirim

hocam denedim de hala aynı gibi. seslerin nerden geldiğini anlıyorum ama örneğin adam aşşağıdan mı yukarıdan mı ses geliyor tam çözemiyorum benim kulakta bir sıkıntı var sanırım :D
eq'yi kendine göre ayarla ben tiz ses sevmediğim için böyle yaptım :D

anlamadım ki h2002u pro var onda daha böyle tiz bir ses var ses kartındaki tuştan game moda alınca çok net geliyor ses yani cloud 3 ten daha anlaşılır hale geliyor diyeyim
Hocam bende dolby ile aynı sorunu çözdüm ayarlarım profilimde mevcut

Geri