Joe Goldberg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 98
clloud 3 wireless aldım ayak seslerini çok duyamıyorum eq ayarlarıdnan mı kaynaklı dolbim var yardımcı oursanız sevinirim
yok hocam dolbyim var ama yapamadım bildiğiniz ayar varmıdır?Dolby ayarlarını yaptın mı?
dolby nin game modunu seçersen daha iyi olur ben müzik dinlerken müzik modunu film izlerken film modunu kullanıyorum sende game modunu seç oyun oynarkenyok hocam dolbyim var ama yapamadım bildiğiniz ayar varmıdır?
onları hiç ellemeden mi seçiyim ayarlaeı yoksa detailed balanced gibi ayarlar var onları seçiyormusundolby nin game modunu seçersen daha iyi olur ben müzik dinlerken müzik modunu film izlerken film modunu kullanıyorum sende game modunu seç oyun oynarken
elemeonları hiç ellemeden mi seçiyim ayarlaeı yoksa detailed balanced gibi ayarlar var onları seçiyormusun
Cloud 2 kadar iyi değil çünkü Dolby ile az da olsa düzeliyorclloud 3 wireless aldım ayak seslerini çok duyamıyorum eq ayarlarıdnan mı kaynaklı dolbim var yardımcı oursanız sevinirim
Dolby atmos ayarlarına redditten bakabilirsin orda en iyiler oluyor genelde.clloud 3 wireless aldım ayak seslerini çok duyamıyorum eq ayarlarıdnan mı kaynaklı dolbim var yardımcı oursanız sevinirim
unuttum ben kusura bkamyın hocam gayet güzel şuan herşeyi algılıyorum müzik dinlerken müzik şeyini açıyorum eq ayarınıda yaptım gayet her şey güzel şuan ama tek sıkıntı deri pedini değirmem gerekiyor önerebileceğiniz kumaş ped varmıdırBenim attığım ayarları begenmissiniz aslında. O ayarları yapinca gayet iyi oluyor
Nedir o kral deneyelimBenim attığım ayarları begenmissiniz aslında. O ayarları yapinca gayet iyi oluyor